651
Η Σκάρλετ Γιόχανσον, πρώτη από αριστερά, μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές στη νέα ταινία της. «Στα γυρίσματα δεν μπορούσα να κρατηθώ από τα γέλια. Διασκέδασα πάρα πολύ!», δήλωσε | Sony Pictures Entertainment

H Σκάρλετ Γιόχανσον εξηγεί πώς το γλεντάει και χωρίς άνδρες

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2017, 07:37
Η Σκάρλετ Γιόχανσον, πρώτη από αριστερά, μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές στη νέα ταινία της. «Στα γυρίσματα δεν μπορούσα να κρατηθώ από τα γέλια. Διασκέδασα πάρα πολύ!», δήλωσε
|Sony Pictures Entertainment

H Σκάρλετ Γιόχανσον εξηγεί πώς το γλεντάει και χωρίς άνδρες

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2017, 07:37

Η νέα ταινία της Σκάρλετ Γιόχανσον προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες αλλά οι κριτικές δεν είναι και τόσο ενθουσιώδεις. Πρόκειται για μία φάρσα του τύπου «Hangover» η οποία μάλλον απέτυχε.

Μία παρέα γυναικών οργανώνει ένα μπάτσελορ πάρτι με άνδρα στρίπερ. Πάνω στην ένταση της βραδιάς όμως ο δύστυχος επαγγελματίας τραυματίζεται θανάσιμα στο κεφάλι και τους μένει στα χέρια. Αυτό πάνω κάτω είναι το «Πάρτι γυναικών» και με αφορμή αυτό η Γιόχανσον μίλησε σε δημοσιογράφους απ΄όλο τον κόσμο για την προώθηση της ταινίας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο μίλησε και με δημοσιογράφο της Corriere della Sera. Το θέμα της συνέντευξης στην ιταλική εφημερίδα κινήθηκε γύρω από τη γυναικεία φιλία και αν οι γυναίκες μεταξύ τους πραγματικά μπορούν να διασκεδάσουν, όπως το κάνουν οι άνδρες.

MV5BNTc3MzcxMjkzN15BMl5BanBnXkFtZTgwMzkzMzA2MjI@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_
Με τη Τζούλιαν Μπελ στο «Πάρτι γυναικών»

«Ασφαλώς και μπορούν. Εγώ διασκεδάζω πολύ! Εχω πολλές φίλες, παλιές και καινούργιες, από το σχολείο, από το πανεπιστήμιο, από τους πρώην συζύγους μου. Γίνομαι εύκολα φίλη με γυναίκες, παρότι γενικά κάποιος δεν θα το περίμενε αυτό, και κρατάω τις φιλίες μου. Βγαίνουμε και διασκεδάζουμε. Όταν συναντιόμαστε γελάμε συνέχεια. Καμιά φορά πάμε για χορό ή κάνουμε κραιπάλες.

»Τώρα που έγινα μητέρα τραβάω λίγο κουπί βέβαια, αλλά πάντα μου αρέσει να χορεύω, να αφήνομαι από καιρό σε καιρό. Το κάνω. Στο κάτω κάτω είμαι νέο κορίτσι! Λένε ότι τα 32 είναι τα νέα 22 έτσι δεν είναι;»

MV5BMTU3NDg1NzMzM15BMl5BanBnXkFtZTgwMzgzMzA2MjI@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_
Από αριστερά με την Ιλάνα Γκλέιζερ και τη Ζόι Κράβιτς στο «Πάρτι γυναικών»

Και ποια είναι η αγαπημένη διασκέδαση της Σκάρλετ Γιόχανσον;

«Η αγαπημένη μου διασκέδαση, αυτό που με χαλαρώνει περισσότερο απ΄όλα, είναι όταν πηγαίνουμε ταξίδια με τις κολλητές μου. Δεν είναι καμιά τους ηθοποιός οπότε ξεφεύγω πραγματικά μαζί τους. Και περνάμε τρελές βραδιές, αλλά χωρίς στρίπερ, όπως στην ταινία. Αν θέλω να διασκεδάσω με άντρες δεν χρειάζεται να πληρώσω…».

Με τι πράγματα γελάει όταν βγαίνει με τις φίλες της;

«Ω Θεέ μου γελάω σχεδόν με τα πάντα! Ο Γούντι Αλεν το εκτιμά αυτό. Διασκεδάζουμε πολύ όταν βρισκόμαστε, γι’ αυτό του αρέσω».

MV5BMTg3MjE0NzcyMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTkzMzA2MjI@._V1_SX1777_CR0,0,1777,999_AL_
«Οι γυναίκες όταν βγαίνουν κάνουν τα πάντα. Πίνουν, παίρνουν ναρκωτικά, ξεσαλώνουν, όπως ακριβώς κάνουν οι άνδρες» δηλώνει η Γιόχανσον

Η Σκάρλετ Γιόχανσον τον τελευταίο καιρό δεν έχει κάποιον επίσημο δεσμό. Ωστόσο έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Ρόουζ-Ντόροθι δυόμισι ετών, από τον πρώην σύζυγό της, γάλλο ιδιοκτήτη διαφημιστικής εταιρείας, Ρομέν Ντοριάκ. Η ίδια δυσκολεύεται να συνδυάσει τη δουλειά με την ανατροφή του παιδιού της;

«Συχνά τα γυρίσματα κρατάνε δύο, τρεις εβδομάδες, δεν μιλάμε για μια δουλειά με ωράριο 9-5 και δεν είναι απαραίτητο ότι εργάζεσαι πέντε ημέρες την εβδομάδα. Για να πούμε την αλήθεια δηλαδή υπάρχει πολύς διαθέσιμος χρόνος. Και επιπλέον κάνει μεγάλη διαφορά το να έχεις βοήθεια για το μεγάλωμα του παιδιού στο σπίτι.

»Υπάρχουν βέβαια και ταινίες όπως οι “Οι Εκδικητές” που απαιτούν πολύ χρόνο επεξεργασίας με όλες αυτές τις σκηνές δράσης και τα ειδικά εφέ και που γενικώς καθυστερούν πολύ μέχρι να ολοκληρωθούν. Αυτές οι ταινίες όμως προκύπτουν μια φορά στα δύο χρόνια…».

MV5BMTUwMDQ1NTE2OV5BMl5BanBnXkFtZTgwNTc1ODUzMjI@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_
Στην ταινία «Πάρτι Γυναικών» ένα μπάτσελορ πάρτι εξελίσσεται σε εφιάλτη όταν συμβαίνει το ανεπανόρθωτο: όταν σκοτώνεται ο στρίπερ

Σύντομα πάντως πρόκειται θα αρχίσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Οι Εκδικητές» η οποία θα βγει στις αίθουσες το 2018.

«Θα γυρίσουμε μαζί δύο σίκουελ το 3 και το 4… Θα ξαναφορέσω τη στολή της Μαύρης Χήρας και θα πάω στη Σκωτία για τα γυρίσματα, τα οποία θα διαρκέσουν κάπου έναν χρόνο. Θα πάρω μαζί μου την κόρη μου, θα νοικιάσουμε ένα ωραίο εξοχικό σπίτι ως το τέλος του 2017 και θα συνδυάσω τη δουλειά με τη χαρά του παιδιού».

Πώς είναι λοιπόν για τη Σκάρλετ Γιόχανσον η ζωή με ένα παιδί;

«Είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια στη ζωή, το πιο όμορφο πρόσωπο που θα μπορούσε να μπει στο σκηνικό, η πιο ωραία δουλειά στον κόσμο. Θα κάνω κι άλλα παιδιά, δεν υπάρχει αμφιβολία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...