514
Η Αθηνά Ωνάση έξω από το Hôtel de Paris του Μονακό | .

H απρόσμενη επανεμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση που ήδη συζητείται

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2018, 20:14
Η Αθηνά Ωνάση έξω από το Hôtel de Paris του Μονακό
|.

H απρόσμενη επανεμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση που ήδη συζητείται

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2018, 20:14

Το χρυσό κορίτσι, η μοναδική εγγονή του Ωνάση, η συνεχίστρια του ιστορικού ονόματος, δεν δίνει συνεντεύξεις, σπάνια φωτογραφίζεται –κυρίως στο πλαίσιο κάποιον ιππικών αγώνων ή ενός σημαντικού κοινωνικού γεγονότος, κυρίως σε γάμους στενών φίλων. Σχεδόν ποτέ δεν χαμογελά, όμως. Πάντα βιαστική, σκυθρωπή, μοιάζει να θέλει να τελειώνει με το κοινωνικό σκέλος και να αποτραβηχθεί. Ένα βεβιασμένο μειδίαμα, που δεν κρύβει την νευρικότητά της.

Και όμως, για την τελευταία μέρα του 2018 επεφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη, με αυθορμητισμό και περισσή χαρά όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου, προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι θα μάθουμε τα πάντα για τη συζήτησή τους και τα σχέδια της Αθηνάς Ωνάση στην εκπομπή του ΣΗΜΕΡΑ που προβάλλεται κάθε πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

H Αθηνά Ωνάση με τον Δημήτρη Οικονόμου

Η ανάρτηση του Δημήτρη Οικονόμου, που βρίσκεται στο Μονακό με την σύζυγό του, επίσης δημοσιογράφο, Αλεξία Κουλούρη, προκάλεσε στην Αθήνα που βρισκόταν στον εορταστικό οίστρο της παραμονής Πρωτοχρονιάς ένα μικρό σούσουρο επιφωνημάτων και απορίας. Η προθυμία που αποτυπώνεται στο πρόσωπο της Αθηνάς, το διαρκές πλατύ χαμόγελό της, η ζεστασιά στο βλέμμα της, δείχνουν ότι η χρυσή κληρονόμος είναι έτοιμη για περισσότερη εξωστρέφεια, λένε όλοι. Μάλιστα, όπως δηλώνει ο κ. Οικονόμου, του μίλησε και για την σχέση της με την Ελλάδα. Και ίσως και για ακόμα μεγαλύτερη δραστηριοποίηση – δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η μεγάλη αλλαγή της δημόσιας εικόνας της παρατηρείται μέσα από τη συνάντησή της με δύο Ελληνες.

Ο Δημήτρης Οικονόμου γράφει στην ανάρτησή του: «Με την Αθηνά Ωναση στο Μονακό σε μια απρόσμενη συνάντηση. Η Αθηνά στα καλύτερα της απελευθερωμένη και ευδιάθετη. Μας μίλησε για τα προσωπικά της και τις σχέσεις της με την Ελλάδα. Περισσότερα στο ΣΗΜΕΡΑ στον ΣΚΑΙ».

Η Αθηνά, φορώντας ένα λευκό μπλέιζερ, μια μακριά πλισέ φούστα από αυτές που χόρτασαν τα μάτια μας να βλέπουμε παντού φέτος, μια μικρή τσάντα Louis Vuitton και μπαλαρίνες Valentino (είναι εντυπωσιακό πόσο ψηλή είναι) αποτυπώνεται σε περισσότερες από δέκα φωτογραφίες. Διακριτικά βαμμένη, σχεδόν χωρίς αξεσουάρ. Αλλά κοιτάζοντας τις φωτογραφίες δεν μπορεί κανείς να πάρει τα μάτια του από το χαμόγελό της. Αγνώριστη. Προφανώς βρίσκεται σε μια φωτεινή στιγμή της ζωής της και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς την ενεργοποιεί αυτό.

Η Αθηνά Ωνάση συνομιλεί με την Αλεξία Κουλούρη

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Αθηνάς ήταν το καλοκαίρι, στο Σεν Τροπέ, στο πλαίσιο ιππικών αγώνων που διοργάνωσε η ίδια. Σημειώνουμε ότι πριν από περίπου έναν μήνα συμπληρώθηκαν ακριβώς 30 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της Χριστίνας, σε ηλικία μόλις 37 ετών και έκτοτε η Αθηνά έγινε αυτομάτως μια θρυλική μορφή παγκοσμίως αν και ήταν μόλις τριών ετών.

Οι προσδοκίες των περισσοτέρων Ελλήνων ήταν να αναπτύξει μεγαλώνοντας μια προσωπικότητα και δράση αντίστοιχη με αυτή της μητέρας της, στα ίχνη και του θρυλικού παππού της. Η ίδια όμως επέλεξε αυτό που βάζουν ως τίτλο όλα τα διεθνή μέσα στα αφιερώματα που κάνουν στην Αθηνά Ωνάση: «τη μοναχική ζωή».

Εχει ενδιαφέρον αν το 2019 η «χρυσή κληρονόμος» αποφασίσει να αλλάξει τους τίτλους που γράφονται γι’ αυτήν…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...