228
Ο δήμαρχος Αθηναίων (φωτογραφία αρχείου) | ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / InTimeNews

Γιώργος Καμίνης: «Η απόσυρση παράνομων τραπεζοκαθισμάτων θα επεκταθεί»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2018, 17:03
Ο δήμαρχος Αθηναίων (φωτογραφία αρχείου)
|ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / InTimeNews

Γιώργος Καμίνης: «Η απόσυρση παράνομων τραπεζοκαθισμάτων θα επεκταθεί»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2018, 17:03

Η απόσυρση των παράνομων τραπεζοκαθισμάτων που ξεκίνησε από το Κολωνάκι και την Τσακάλωφ και η απόδοση του ελεύθερου χώρου στους πεζούς θα επεκταθεί σε όλες τις περιοχές της Αθήνας που παρουσιάζουν παραβατικότητα, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

«Πρέπει να αποδείξουμε ότι η υγιής επιχειρηματικότητα και η ποιότητα ζωής για τους κατοίκους μπορούν να συνυπάρξουν», σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων με συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο Αρη Πορτοσάλτε.

Ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι η δημοτική αρχή της Αθήνας είναι αποφασισμένη να επιβάλει τη νομιμότητα στη χρήση του δημόσιου χώρου και την ηχορύπανση, με μία Δημοτική Αστυνομία που έχει το ένα τρίτο της δύναμής της σε σχέση με το 2013.

«Η κυβέρνηση Σαμαρά κατήργησε εν μία νυκτί το 2013 τη Δημοτική Αστυνομία και για δύο χρόνια η πόλη έμεινε στην τύχη της», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, επισημαίνοντας ότι σήμερα ο δήμος Αθηναίων καλείται να επιβάλει τη νομιμότητα με 390 αστυνομικούς, έναντι 1.200 δημοτικών αστυνομικών που υπηρετούσαν το 2013.

«Ξεκινήσαμε από την απόσυρση των παράνομων τραπεζοκαθισμάτων και την απομάκρυνση των αυθαίρετων κατασκευών στην Τσακάλωφ και την πλατεία Κολωνακίου, αλλά θα συνεχίσουμε σε όλα τα σημεία της Αθήνας που παρατηρείται παραβατικότητα».

Αυτά τόνισε ο κ. Καμίνης, ο οποίος -αφού συνεχάρη τη Δημοτική Αστυνομία για τη δουλειά που κάνει- επισήμανε ότι προκειμένου να χτυπηθεί η παράνομη συμπεριφορά των παρκαδόρων και των ανθρώπων της νύχτας, διενεργούνται έλεγχοι παράνομης στάθμευσης και το Σαββατοκύριακο, έως τις 3 τα ξημερώματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...