243
Η Ντίλαν Φάροου υιοθετήθηκε από τον Γούντι Αλεν και τη Μία Φάροου όταν ήταν βρέφος | CBS

«Γιατί να μη νιώθω θυμωμένη;» – Η θετή κόρη του Γούντι Αλεν ξεσπά για την κακοποίηση

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2018, 15:08
Η Ντίλαν Φάροου υιοθετήθηκε από τον Γούντι Αλεν και τη Μία Φάροου όταν ήταν βρέφος
|CBS

«Γιατί να μη νιώθω θυμωμένη;» – Η θετή κόρη του Γούντι Αλεν ξεσπά για την κακοποίηση

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2018, 15:08

Οργή για την αδιαφορία που εισέπραξε για όσα κατήγγειλε για τον πατριό της, τον Γούντι Αλεν, αισθάνεται η κόρη του, Ντίλαν Φάροου, η οποία έσπασε τη σιωπή της για το σκάνδαλο των παρενοχλήσεων που αφορά και τον αμερικανό σκηνοθέτη.

«Γιατί να μη νιώθω θυμωμένη; Γιατί να μη νιώθω πληγωμένη; Γιατί να μην αισθάνομαι όλη αυτή την οργή μετά από τόσα χρόνια αδιαφορίας και αμφιβολίας για τα όσα έλεγα, τόσα χρόνια παραγκωνισμού μου», είπε σε συνέντευξή της στο CBS.

Σε ερώτημα γιατί να την πιστέψει ο κόσμος έπειτα από τόσα χρόνια, η Ντίλαν Φάρρου περιορίζεται να απαντήσει ότι το να την πιστέψουν είναι στη διακριτική ευχέρεια όσων θα την ακούσουν. «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να λέω την αλήθεια μου και να ελπίζω. Να ελπίζω ότι κάποιος θα με πιστέψει, πέρα από το απλώς να ακούει αυτά που λέω».

H 32χρονη σήμερα Ντίλαν Φάροου έχει κατηγορήσει τον Γούντι Αλεν ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά όταν ήταν επτά ετών, κάτι που ο Αλεν αρνείται συστηματικά.

Για το περιστατικό, που έγινε το 1992, ο Αλεν ερευνήθηκε από τις Αρχές αλλά δεν παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη. Υποστήριξε μάλιστα ότι οι καταγγελίες είχαν κατασκευαστεί από την Μία Φάροου, ηθοποιό και επί πολλά χρόνια σύντροφό του.

Η Ντίλαν αποκάλυψε την κακοποίηση που υπέστη με ανοιχτή επιστολή το 2014. Πιο πρόσφατα, αποκάλεσε τον πατριό της «αρπακτικό».

Αν και κάποιοι ηθοποιοί πήραν αποστάσεις από τον Γούντι Αλεν, ο Αλεκ Μπάλντουιν πήρε το μέρος του λέγοντας ότι η αποκήρυξη του έργου του σκηνοθέτη ήταν «άδικη και θλιβερή».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News