281
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης | Intimenews/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γιανννούλης: «Δέχτηκα πάνω από 130.000 απειλητικά μηνύματα για το μπάρμπεκιου»

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2019, 10:24
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης
|Intimenews/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γιανννούλης: «Δέχτηκα πάνω από 130.000 απειλητικά μηνύματα για το μπάρμπεκιου»

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2019, 10:24

Δεκάδες χιλιάδες απειλητικά μηνύματα αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης έπειτα από τις καταγγελίες που έκανε (εδώ) για το μπάρμπεκιου με χοιρινά δίπλα σε προσφυγική δομή στη βόρεια Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του στον Flash 99,4 αποκάλυψε ότι τα απειλητικά μηνύματα μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τα 130.000.

«Ζούμε στη δικτατορία του Διαδικτύου και της παραπληροφόρησης» τόνισε και πρόσθεσε ότι δεν αποτελεί πρόβλημα ούτε το μπάρμπεκιου, ούτε το χοιρινό ούτε το αλκοόλ. Σημείωσε ότι «έχουμε μεγάλη ευθύνη όσοι έχουμε δημόσιο λόγο να μη δημιουργούνται -έστω και με τις διατυπώσεις- εντυπώσεις».

«Αναρωτιόμουν αν έκανα κάτι καλό ή κακό, που έφτασα σε σημείο να υπερασπίζονται την άποψη μου ο Πρετεντέρης, κήρυκας κατά του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε. Για τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη είπε ότι λειτούργησε ως θερμόμετρο στο κόμμα.

Αντίθετα, ο κ. Γιαννούλης έκανε λόγο για «κυρανακισμό» εξηγώντας ότι είναι ότι «όπου μας παίρνει να κρυφοκοιτάμε, να φλερτάρουμε με την ακροδεξιά και τον εθνικισμό και μετά να λέμε τι καλά ο πρόεδρος και πρωθυπουργός προτείνει να βάλουμε όλοι πλάτη για την αντιμετώπιση του εθνικού ζητήματος που είναι το προσφυγικό. Η διγλωσσία, η προσαρμογή για επικοινωνιακούς λόγους πρέπει να σταματήσει.

» Εδώ μιλάμε για προκλήσεις, για ρατσισμό, για μισαλλοδοξία, για διγλωσσία. Είπα όμως ότι είναι σαδιστικό και δείγμα κακού χαρακτήρα, είναι ρατσιστικό να οργανώνεις μία τέτοια εκδήλωση μπροστά στο κέντρο υποδοχής απλά για να τους προκαλέσεις».

«Αν κάποιος πιστεύει ότι αυτό που λέω έχει σχέση με το χοιρινό ή το αλκοόλ ή με την ελευθερία των Ελλήνων να καταναλώνουν χοιρινό ή αλκοόλ, θα πρέπει να πάρει δημόσια θέση», σημείωσε.

«Αυτό είπα από την αρχή. Αυτό που πέρασε είναι αυτό που βόλευε τους Κυρανάκηδες, που προσπαθούν να παίζουνε σε διπλό ταμπλό», κατέληξε ο κ. Γιαννούλης.