216
Ετσι θα ενισχυθούν οι αστικές συγκοινωνίες | IntimeNews

Επιστρέφουν στο τιμόνι οδηγοί λεωφορείων που ήταν αποσπασμένοι σε πολιτικούς

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2019, 12:49
Ετσι θα ενισχυθούν οι αστικές συγκοινωνίες
|IntimeNews

Επιστρέφουν στο τιμόνι οδηγοί λεωφορείων που ήταν αποσπασμένοι σε πολιτικούς

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2019, 12:49

Σειρά ενεργειών αναμένεται να εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα, προκειμένου να βελτιωθεί η επικρατούσα κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Σε μία από αυτές, 30 οδηγοί και υπάλληλοι του ΟΑΣΑ που ήταν αποσπασμένοι σε κόμματα και πολιτικούς θα επιστρέψουν στις Οδικές Συγκοινωνίες. Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι βρίσκονταν αποσπασμένοι σε βουλευτικά και κομματικά γραφεία υποψηφίων οι οποίοι δεν εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές του Ιουλίου.

Ετσι, η επιστροφή τους στον ΟΑΣΑ θα ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό στον Οργανισμό, ο οποίος άλλωστε «παλεύει» με ελλείψεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε πόρους.

Μετά από συνάντηση του υφυπουργού Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ Ιωάννη Σκουμπούρη και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Νίκο Αθανασόπουλο, αποφασίστηκε επίσης πως:

  • Επαναλειτουργούν, αλλά και ενισχύονται με περισσότερες βάρδιες εκδοτήρια σε σταθμούς του μετρό με υψηλή τουριστική κίνηση, όπως Ακρόπολη, Μοναστηράκι, Θησείο, Σύνταγμα και Σταθμός Λαρίσης.
  • Εμπλουτίζονται περαιτέρω οι υπηρεσίες του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Έως την Άνοιξη του 2020 οι πιστωτικές κάρτες θα μπορούν να χρησιμοποιούνται και ως ηλεκτρονικό εισιτήριο, μετά από συνεργασία που θα υπάρξει με τις Τράπεζες.
  • Ενεργοποιείται στις ΟΣΥ δευτεροβάθμιος υγειονομικός έλεγχος, καθώς διαπιστώθηκε ότι, την τρέχουσα περίοδο, μεγάλος αριθμός οδηγών βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.
  • Τέλος, το υπουργείο Μεταφορών ήρθε σε συνεννόηση με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την συνδρομή της Αστυνομίας στους ελέγχους εισιτηρίων, ενώ ήδη είναι εμφανής η παρουσία Αστυνομικών σε κεντρικούς σταθμούς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...