316
Ο Ροναλντίνιο σε πρόσφατη συνέντευξή του | Reuters

Υπό κράτηση ο Ροναλντίνιο – ταξίδεψε με πλαστό διαβατήριο στην Παραγουάη

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2020, 16:56
Ο Ροναλντίνιο σε πρόσφατη συνέντευξή του
|Reuters

Υπό κράτηση ο Ροναλντίνιο – ταξίδεψε με πλαστό διαβατήριο στην Παραγουάη

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2020, 16:56

Υπό κράτηση βρίσκεται ο Ροναλντίνιο στην Παραγουάη, καθώς φαίνεται ότι χρησιμοποίησε πλαστό διαβατήριο για να εισέλθει στη χώρα της Νότιας Αμερικής.

Ο βραζιλιάνος πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου βρισκόταν στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, στην πρωτεύουσα Ασουνσιόν, όταν η αστυνομία μπήκε στο ξενοδοχείο και παρέλαβε τον ίδιο και τον αδελφό του, που έμενε μαζί του.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Παραγουάης υποστηρίζει ότι οι δύο άνδρες δεν έχουν συλληφθεί, αλλά βρίσκονται «υπό διερεύνηση», συμπληρώνοντας πως συνεργάζονται πρόθυμα με τις Αρχές ενώ παράλληλα αρνούνται οποιαδήποτε κατηγορία. Αφότου η έρευνα ολοκληρωθεί, θα αποφασιστεί αν θα συλληφθούν ή όχι.

Σύμφωνα με το BBC, o Ροναλντίνιο βρισκόταν στην Παραγουάη για να προωθήσει το καινούργιο βιβλίο του, αλλά όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι αρχές της χώρας, ταξίδεψε με πλαστό διαβατήριο, που ανέγραφε υπηκοότητα Παραγουάης.


Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο βραζιλιάνικος Τύπος είχε αναφέρει ότι ο «Ρόνι» αδυνατούσε να πληρώσει εκατομμύρια ευρώ σε πρόστιμα και για αυτό τον λόγο τού αφαιρέθηκε τόσο το βραζιλιάνικο, αλλά και το ισπανικό του διαβατήριο.

Ενας ακόμη άνδρας, ηλικίας 45 ετών, που είχε ταξιδέψει μαζί με τους δύο αδελφούς, συνελήφθη.

Ο Ροναλντίνιο πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του με την Μπαρτσελόνα, στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, κερδίζοντας το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Βραζιλία το 2002 και τη Χρυσή Μπάλα το 2005.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...