245
Ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυρας (φωτ.αρχείου) | George Vitsaras / SOOC

Επεισόδιο στη Βουλή με φαιδρά σχόλια από τον Καμμένο κατά του Αμυρά

Protagon Team Protagon Team 9 Ιανουαρίου 2019, 14:46
Ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυρας (φωτ.αρχείου)
|George Vitsaras / SOOC

Επεισόδιο στη Βουλή με φαιδρά σχόλια από τον Καμμένο κατά του Αμυρά

Protagon Team Protagon Team 9 Ιανουαρίου 2019, 14:46

Ηταν ένας Πάνος Καμμένος όπως τον έχουμε συνηθίσει: Με φαιδρά σχόλια και υπονοούμενα και καμία κουβέντα για το δια ταύτα.

Το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την επίμαχη τροπολογία των αντισταθμιστικών των F16, ανάμεσα στον υπουργό Αμυνας και τον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργου Αμυρα, χαρακτηριστικό.

Στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής του Ποταμιού ο οποίος ρώτησε τον υπουργό γιατί υπερασπίζεται το νομοσχέδιο καθώς και αν αυτό είναι το τελευταίο πριν αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

«Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε; Ενα νεύμα σας αρκεί», είπε ο βουλευτής.

Ο υπουργός απάντησε λέγοντας ότι «μετά τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι και όταν συμφωνήσετε, θα σας απαντήσω. Οταν τα βρείτε μεταξύ σας θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω».

Σε αυτό ο βουλευτής απάντησε: «Θα αναγκαστώ να ανακαλέσω δική σας έκφραση γιατί εδώ δεν μιλάω έτσι. Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας γιατί επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Καμμένος: «Εσείς φαίνεστε τι είστε…»

Αμυράς: «Και τώρα κάνετε τάχα αντάρτικο; Μαζί τα κάνατε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ».

Καμμένος: «Για νυφούλα καλό σάς βλέπω πάντως».

Αμυράς: «Δεν θα γίνουμε ρεπατζήδες του Καμμένου»

Η συζήτηση έφτασε και στη Συμφωνία των Πρεσπών και τη στάση του Ποταμιού.

«Ξεχάστε και τις Πρέσπες και τις Τριχωνίδες και όλες τις λίμνες, το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής του κ. Καμμένου. Αν σας βαστάει, προχωρήστε και ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης», είπε ο κ. Αμυράς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...