176
Αποψη της πλατείας Μοριχόβου όπου σημειώθηκε το επεισόδιο στα τέλη του προηγούμενου έτους |

Εξιχνιάστηκε η επίθεση σε ποδοσφαιριστή του Αρη στα Λαδάδικα

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2022, 10:05
Αποψη της πλατείας Μοριχόβου όπου σημειώθηκε το επεισόδιο στα τέλη του προηγούμενου έτους
|

Εξιχνιάστηκε η επίθεση σε ποδοσφαιριστή του Αρη στα Λαδάδικα

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2022, 10:05

Στην εξιχνίαση ενός ακόμη επεισοδίου οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, με θύμα 17χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-19 του Αρη, έφθασε η ΕΛ.ΑΣ.

Για το περιστατικό ταυτοποιήθηκε ως δράστης νεαρός, οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, ηλικίας 21 ετών, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης για σωματική βλάβη και αδικήματα βίας με τον αθλητικό νόμο.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ξημερώματα της 30ής Δεκεμβρίου 2021, ομάδα ατόμων προσέγγισε τον 17χρονο ενώ βρισκόταν μαζί με έναν φίλο του στην πλατεία Μοριχόβου. Aφού τους ρώτησαν τι ομάδα είναι, τους επιτέθηκαν προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής του Αρη είχε συμμετάσχει τις προηγούμενες ημέρες σε αγώνα νέων απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ και έτσι τον αναγνώρισε η ομάδα των περίπου 10 ατόμων που τον πλησίασε απειλητικά στην πλατεία Μοριχόβου. Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, τον ρώτησαν αν είναι «το σκουλήκι που σηκώνει τη φανέλα και φιλά το σήμα» και αμέσως μετά του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του σπάσουν τη μύτη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...