122
Η Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι «τα αποτελέσματά της αξιολόγησης θα συνδέονται είτε με επιβράβευση μέσω μορίων είτε με επιμόρφωση». | ΙΝΤΙΜΕ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ

Εκπαίδευση: Αποχή από την αξιολόγηση θα σημαίνει παρακράτηση μισθού

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2021, 17:11
Η Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι «τα αποτελέσματά της αξιολόγησης θα συνδέονται είτε με επιβράβευση μέσω μορίων είτε με επιμόρφωση».
|ΙΝΤΙΜΕ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ

Εκπαίδευση: Αποχή από την αξιολόγηση θα σημαίνει παρακράτηση μισθού

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2021, 17:11

«Καλούμε τα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας να εμβολιαστούν. Πλέον καλούμε και τους μαθητές μας άνω των 15 ετών, καθώς δόθηκε η δυνατότητα εμβολιασμού και σε αυτούς». Η Νίκη Κεραμέως σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Καθημερινή της Κυριακής» επεσήμανε πως «τα τρία τέταρτα των εκπαιδευτικών έχουν ήδη εμβολιαστεί» γεγονός που χαρακτήρισε «ιδιαίτερα ενθαρρυντικό».

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία αξιολόγησης των εκπαιδευτικών η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι ο χαρακτήρας της θα είναι καθαρά βελτιωτικός καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, «τα αποτελέσματά της θα συνδέονται είτε με επιβράβευση μέσω μορίων είτε με επιμόρφωση». Επεσήμανε, δε, ότι η συμμετοχή στην αξιολόγηση θα είναι υποχρεωτική, προσθέτοντας ότι προβλέπονται συνέπειες για όποιον δεν συμμετέχει, όπως η μη μισθολογική εξέλιξη και η παρακράτηση του μισθού για περίοδο έως και ενός μηνός.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...