214
Η Ντόρα Μπακογιάννη στη Βουλή. Στην τηλεόραση είπε: ««Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα “βγάλει” την άνοιξη» | Menelaos Myrillas / SOOC

Εκλογές την άνοιξη προβλέπει η Ντόρα Μπακογιάννη

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2017, 10:00
Η Ντόρα Μπακογιάννη στη Βουλή. Στην τηλεόραση είπε: ««Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα “βγάλει” την άνοιξη»
|Menelaos Myrillas / SOOC

Εκλογές την άνοιξη προβλέπει η Ντόρα Μπακογιάννη

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2017, 10:00

Πρόωρες εκλογές πριν από τη λήξη της θητείας της κυβέρνησης και συγκεκριμένα πριν από το καλοκαίρι του 2018 βλέπει η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα “βγάλει” την άνοιξη» είπε χαρακτηριστικά την Τρίτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Προσέθεσε ότι οι πολίτες θα επιλέξουν τη ΝΔ επειδή «είναι σοβαρότερη, έχει σχέδιο και όραμα», σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«O κ. Τσίπρας πάει όπου τον πάει. Εμείς έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για την Ελλάδα και όραμα να έχει η νέα γενιά δικαίωμα σε ένα μέρισμα ευμάρειας» τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η βουλευτής της ΝΔ, η οποία σχολιάζοντας το πρόσφατο άρθρο του Πρωθυπουργού για τον Ανδρέα Παπανδρέου εξέφρασε την εκτίμηση ότι «ο κ. Τσίπρας προσπαθεί με συμβολισμούς του παρελθόντος να μαζέψει ένα εξαιρετικά συρρικνωμένο ακροατήριο».

Στη συνέντευξη έκανε ακόμη λόγο για αλλαγές στο γραφειοκρατικό κράτος και μείωση της φορολογίας.

Σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση ευχήθηκε «να κλείσει στο τέλος του έτους», αλλά συμπλήρωσε πως η πραγματική οικονομία στενάζει. «Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις δανείζονται με χαμηλότερο επιτόκιο από το επιτόκιο που μπορεί να δανειστεί το κράτος» σχολίασε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Οταν έχεις 8% μείωση στο λιανεμπόριο στα βασικά αγαθά, τι σημαίνει, ότι δουλεύει η οικονομία;».

Τέλος χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «παραγωγό της γενιάς των 360 ευρώ», ενώ και πρόσθεσε πως είναι «ασύμβατες λέξεις επιχειρηματικότητα και σχέδιο».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...