225
Ο παιδεραστής Αλί Μοχάμαντ Λαχμίρι συνελήφθη. Τώρα, ενδέχεται να ακολουθήσει και η σύλληψη του εισαγγελέα- πατέρα | SAN JOSE POLICE

Εισαγγελέας χρησιμοποίησε την κόρη του ως «δόλωμα» για να εντοπίσει αυτόν που την κακοποίησε

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2019, 22:43
Ο παιδεραστής Αλί Μοχάμαντ Λαχμίρι συνελήφθη. Τώρα, ενδέχεται να ακολουθήσει και η σύλληψη του εισαγγελέα- πατέρα
|SAN JOSE POLICE

Εισαγγελέας χρησιμοποίησε την κόρη του ως «δόλωμα» για να εντοπίσει αυτόν που την κακοποίησε

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2019, 22:43

Συνέβη στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα την Καλιφόρνια. Ο απελπισμένος πατέρας ενός 13χρονου κοριτσιού που υπέστη σεξουαλική κακοποίηση αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του προκειμένου να εντοπίσει τον άντρα που ασέλγησε εις βάρος της κόρης του.

Αδιαφορώντας πλήρως για τους νόμους που ορκίστηκε να υπηρετεί -όντας εισαγγελέας στο επάγγελμα- αλλά και τους κινδύνους που εγκυμονούσε το σχέδιό του, ο πατέρας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την κόρη του ως «δόλωμα» για να παγιδεύσει τον παιδεραστή. Και τα κατάφερε.

Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, η αστυνομία, συνέλαβε στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας τον 76χρονο Αλί Μοχάμαντ Λαχμίρι, ο οποίος -εφόσον καταδικαστεί- θα έρθει αντιμέτωπος με κάθειρξη 30 ετών.

Το σχέδιο του πατέρα ήταν να αφήσει την κόρη του να πάει μόνη της βόλτα τον σκύλο της οικογένειας, παρακολουθώντας την από ασφαλή απόσταση και επικοινωνώντας μαζί της μέσω κινητού τηλεφώνου.

Ο δράστης την πλησίασε αρκετές φορές σε διάστημα μερικών εβδομάδων, ακουμπώντας την απρεπώς στους γοφούς και στο στήθος. Ο πατέρας φωτογράφισε τα όσα συνέβησαν προκειμένου να παρουσιάσει στην αστυνομία στοιχεία που θα οδηγούσαν στη σύλληψη του.

Ο παιδεραστής Λαχμίρι ισχυρίστηκε, μετά την σύλληψή του, ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ και ότι δεν θυμάται καμία από τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Η εισαγγελία της περιοχής όπου εργάζεται ο πατέρας του κοριτσιού πάντως θα διεξάγει έρευνα γύρω από τις πράξεις του εισαγγελέα καθώς, παρά τις καλές του προθέσεις, έθεσε την κόρη του σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...