198
O Ραζβάν Λουτσέσκου | ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ ΙntimeNews

Δίωξη στον Λουτσέσκου από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!

Protagon Team Protagon Team 27 Σεπτεμβρίου 2018, 16:12
O Ραζβάν Λουτσέσκου
|ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ ΙntimeNews

Δίωξη στον Λουτσέσκου από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!

Protagon Team Protagon Team 27 Σεπτεμβρίου 2018, 16:12

Η εμμονή του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, να επιμένει σε μία ανιστόρητη και επικίνδυνη σύγκριση μεταξύ της ποδοσφαιρικής Ελλάδας του σήμερα και της Γερμανίας του Χίτλερ, προκάλεσε τελικά την αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα.

Ο κ. Λουτσέσκου, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες έκανε δηλώσεις, με τις οποίες προχωρούσε σε σύγκριση του ελληνικού πρωταθλήματος με τη Γερμανία του Χίλτερ, με αφορμή το χαμένο περσινό πρωτάθλημα και τις δικαστικές αποφάσεις μετά τα έκτροπα της Τούμπας.

Τα όσα είπε σε συνέντευξή του, προκάλεσαν αντιδράσεις και -τελικά- την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, ο οποίος άσκησε πειθαρχική δίωξη και θα τον καλέσει τις επόμενες ημέρες να απολογηθεί.

Η ποινή που προβλέπεται σε περίπτωση που τιμωρηθεί, είναι πρόστιμο από 20.000 ευρώ έως και 40.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση υποτροπής μπορεί να του επιβληθεί τιμωρία απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους για τουλάχιστον τρεις μήνες, που μπορεί να φτάσει και τους έξι για τις επιβαρυντικές περιπτώσεις.

Βέβαια σε περίπτωση που ο Λουτσέσκου ανακαλέσει με δημόσια δήλωση, τότε το πρόστιμο που ενδεχομένως θα επιβληθεί, θα πέσει στο μισό!

Οπως και να έχει, αυτή η εξέλιξη ίσως βοηθήσει τον προπονητή του ΠΑΟΚ να καταλάβει ότι ακόμα και ο φανατισμός για την ομάδα έχει τα όριά του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...