224
Ο αμετροεπής κύριος Λουτσέσκου | INTIMEsports

Ο Λουτσέσκου προκαλεί ξανά: «Τέτοια κλοπή μόνο στη Γερμανία του Χίτλερ»

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2018, 16:14
Ο αμετροεπής κύριος Λουτσέσκου
|INTIMEsports

Ο Λουτσέσκου προκαλεί ξανά: «Τέτοια κλοπή μόνο στη Γερμανία του Χίτλερ»

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2018, 16:14

Ισως το μόνο πράγμα που είναι χειρότερο από τη διατύπωση μίας αμετροεπούς, ανιστόρητης και επικίνδυνης φράσης είναι η επανάληψή της. Και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε ακριβώς αυτό.

Ηταν Μάιος του 2018 όταν ο ρουμάνος προπονητής είχε συγκρίνει δύο δικαστικές αποφάσεις για το ποδόσφαιρο με τα εγκλήματα του Χίτλερ. Συγκεκριμένα είχε πει ότι «ίσως μόνο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, στη ναζιστική Γερμανία, συνέβη αυτό που συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα» αναφερόμενος στην αφαίρεση 3 βαθμών από την ομάδα του για τα έκτροπα που ακολούθησαν το «ντου» του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα . Η δήλωση αυτή είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Τόσες που ο Λουτσέσκου ένιωσε την ανάγκη να την επαναλάβει αρκετούς μήνες μετά, χωρίς αφορμή και με «κρύο αίμα».

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον περυσινό αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ο Λουτσέσκου είπε: «Πιστεύω πως στην ιστορία του αθλητισμού, στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτό συνέβη μόνο κατά τη διάρκεια της Γερμανίας του Χίτλερ».

Προφανώς λοιπόν ο κύριος Λουτσέσκου δεν μετάνοιωσε στιγμή για όσα είχε πει τον Μάιο σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους. Προφανώς η φρίκη που έζησαν οι συμπατριώτες του από τον χιτλερικό φασισμό μπορούν με ευκολία να μπουν στην ίδια ζυγαριά με μία νίκη ή ένα πρωτάθλημα.

Αν ναι, τότε προφανώς ο κύριος Λουτσέσκου έχει μπερδέψει μία σειρά από πράγματα και ίσως είναι δουλειά κάποιου αθλητικού εισαγγελέα να του τα ξεδιαλύνει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...