243
|

Μπλεγμένος σε δίχτυα βρέθηκε ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη – Δύο τα σενάρια για τον πνιγμό

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2023, 08:33

Μπλεγμένος σε δίχτυα βρέθηκε ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη – Δύο τα σενάρια για τον πνιγμό

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2023, 08:33

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ικαρία, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένα 11χρονο αγόρι που έκανε μπάνιο και βρέθηκε νεκρό μπλεγμένο σε δίχτυα. Πρόκειται για τον γιο του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, γνωστού από τους ρόλους του σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές («Dolce Vita», «Δύο ξένοι»), αλλά και στο θέατρο.

Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζονται όσον αφορά στον πνιγμό του 11χρονου παιδιού στους Φούρνους Ικαρίας, όπου η μητέρα του διατηρεί ξενοδοχείο.

Το παιδί έφυγε από το κατάλυμα στις 14:00 το μεσημέρι με το μαγιό του, για να πάει να κολυμπήσει. Όταν δεν επέστρεψε η μητέρα του κινητοποίησε τις αρχές.

Περί τις 18:00, η μητέρα κάλεσε την αστυνομία για να ενημερώσει για την εξαφάνιση του παιδιού της και βγήκε και η ίδια με μία φωτογραφία του στους δρόμους, σε μία προσπάθεια να βρει κάποια πληροφορία.

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, ο μικρός εντοπίστηκε πνιγμένος, μπλεγμένος σε δίχτυα στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Πλάκας Φούρνων. Κατά ορισμένες πηγές τον ανέσυραν δύτες, κατά άλλες τον βρήκε κάποιος περίοικος.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και άρχισαν να καλούν γιατρό.

Γιατρός βρέθηκε, αλλά παρά την προσπάθειά του να επαναφέρει το παιδί με ΚΑΡΠΑ, δεν τα κατάφερε. Τελικώς, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οπως μετέδωσε το Open, οι αρχές πιστεύουν πως είτε χτύπησε κάπου, έχασε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια μπλέχτηκε στα δίχτυα ή εξαρχής βρέθηκε μπλεγμένος και δεν μπόρεσε να σωθεί.

Φως στα αίτια θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στη Σάμο, όπου αναμένεται να μεταφερθεί η σορός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...