301
Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» έχει ελλείψεις σε καύσιμα για τα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ εργαζόμενοι κάνουν λόγο για τραγελαφικές καταστάσεις με τις προμήθειες στα γραφεία | Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Τέλειωσε (και) το χαρτί υγείας στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Χριστίνα Ταχιάου Χριστίνα Ταχιάου 23 Απριλίου 2016, 20:58
Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» έχει ελλείψεις σε καύσιμα για τα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ εργαζόμενοι κάνουν λόγο για τραγελαφικές καταστάσεις με τις προμήθειες στα γραφεία
|Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Τέλειωσε (και) το χαρτί υγείας στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Χριστίνα Ταχιάου Χριστίνα Ταχιάου 23 Απριλίου 2016, 20:58

Να γινότανε στη Σκύρο, ξέρω ‘γω, ή στο αεροδρόμιο της Κοζάνης, να πεις πάει στο καλό. Το να ξεμένει, όμως, εντελώς, από χαρτί υγείας το πολυθρύλητο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης είναι, απλώς, εξωφρενικό.

Κι όμως, εδώ και μια εβδομάδα δεν υπάρχει χαρτί υγείας ούτε σαπούνι στις τουαλέτες. Οσο για τα μηχανήματα που βγάζουν αέρα για το στέγνωμα των χεριών, στις τουαλέτες των γυναικών, τουλάχιστον, δεν λειτουργούν. Οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο το γνωρίζουν και φέρνουν χαρτί από τα σπίτια τους, ενώ οι τουρίστες βρίσκονται προ εκπλήξεως κι αναζητούν κάποια λύση.

Γιατί συνέβη αυτό; Απλούστατο: διότι δεν πληρώνεται το συνεργείο που έχει αναλάβει την καθαριότητα. Για το ύψος της οφειλής, κανείς δεν θέλει να μιλήσει. Ωστόσο στις 30 Ιουνίου λήγει η σύμβαση και φαίνεται πως ο ιδιώτης με το συνεργείο μετρά τις μέρες ως τότε.

Είναι κοινό μυστικό στη Θεσσαλονίκη, ότι η καλοκαιρινή σεζόν πέρασε με το αεροδρόμιο να διαθέτει χαρτί υγείας χάρη σε σχετική χορηγία από τη ΔΕΘ HELEXPO

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει πρόβλημα το αεροδρόμιο με προμήθειες ειδών, ακόμη και των πιο απλών. Δεν είναι, καν, η πρώτη φορά που έχει πρόβλημα με το χαρτί υγείας. Είναι κοινό μυστικό στη Θεσσαλονίκη, ότι η καλοκαιρινή σεζόν πέρσι πέρασε με το αεροδρόμιο να διαθέτει χαρτί υγείας χάρη σε σχετική χορηγία από τη ΔΕΘ HELEXPO. Κανείς δεν θέλει να το παραδεχτεί δημοσίως, αλλά λέγεται ευρέως ότι η υπερκατανάλωση που εμφάνισε πέρσι η ΔΕΘ HELEXPO σε χαρτί υγείας οφείλεται στο ότι το μεγαλύτερο μέρος του πήγαινε στο αεροδρόμιο.

Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» έχει, επίσης, ελλείψεις σε καύσιμα για τα πυροσβεστικά οχήματα, όπως και πέρσι, ενώ εργαζόμενοι κάνουν λόγο για τραγελαφικές καταστάσεις με τις προμήθειες στα γραφεία. Κάποιοι αναγκάζονται να φέρνουν από τα σπίτια τους όλα τα αναλώσιμα, άλλοι να παρακαλούν για χορηγίες σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία τμημάτων.

Αλλά αυτά, πλέον, έχουν γίνει ρουτίνα…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...