180
Ακυρώνεται η περιοδεία της, «Dangerous Woman», σε ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα του τρομοκρατικού χτυπήματος | REUTERS/Marcos Brindicci

Ανέστειλε την περιοδεία της η Αριάνα Γκράντε

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2017, 23:17
Ακυρώνεται η περιοδεία της, «Dangerous Woman», σε ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα του τρομοκρατικού χτυπήματος
|REUTERS/Marcos Brindicci

Ανέστειλε την περιοδεία της η Αριάνα Γκράντε

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2017, 23:17

Η νεαρή τραγουδίστρια -ήταν αναμενόμενο- ανέστειλε την περιοδεία της μετά την επίθεση αυτοκτονίας στη Βρετανία, η οποία σημειώθηκε αφού ολοκληρώθηκε η συναυλία της στο Μάντσεστερ Αρένα.

Η 23χρονη τραγουδίστρια ήταν προγραμματισμένο να δώσει δύο συναυλίες την Πέμπτη και την Παρασκευή στο στάδιο O2 Αρένα στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της περιοδείας της «Dangerous Woman».

Οι δύο συναυλίες ακυρώθηκαν, όπως και οι εμφανίσεις της έως την 5η Ιουνίου, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας της αμερικανίδας ερμηνεύτριας. Για την ακρίβεια, εκτός από τις συναυλίες του Λονδίνου, ακυρώθηκε και εκείνη στην Ελβετία – ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Ιουνίου.

«Εξαιτίας των τραγικών γεγονότων στο Μάντσεστερ, η περιοδεία ‘’Dangerous Woman’’ αναστέλλεται, ώσπου να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε περαιτέρω την κατάσταση και να τιμήσουμε τη μνήμη εκείνων που χάθηκαν. Ο τρόπος ζωής μας, για μία ακόμη φορά, απειλήθηκε αλλά εμείς θα το ξεπεράσουμε αυτό όλοι μαζί», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

Η τραγουδίστρια, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, επέστρεψε στην οικία της στη Φλόριντα.

Η Αριάνα Γκράντε δεν τραυματίστηκε στην επίθεση, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 22 άνθρωποι και να τραυματιστούν 64, πολλοί εκ των οποίων έφηβοι και κορίτσια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...