356
|

Αμηχανία και στον ΣΥΡΙΖΑ για τον κριτή στο ριάλιτι «YFSF» ευρωβουλευτή Γεωργούλη

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2020, 10:41

Αμηχανία και στον ΣΥΡΙΖΑ για τον κριτή στο ριάλιτι «YFSF» ευρωβουλευτή Γεωργούλη

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2020, 10:41

Η περίπτωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, δεν είναι συνηθισμένη. Και μόνο η παράλληλη ιδιότητά του ως ηθοποιός τον ξεχωρίζει αυτούς τους λίγους μήνες της θητείας του από τους άλλους κομματικούς συντρόφους του. Επίσης τον ξεχωρίζουν οι στιγμές ελαφρότητας από το Στρασβούργο που συχνά πυκνά αναρτά στα στο social media και βεβαίως η αξέχαστη εκείνη αλλοπρόσαλλη παρέμβασή του στο Ευρωκοινοβούλιο (εδώ). Αλλά πλέον έρχεται αυτή η διπλή υπόσταση του κ. Γεωργούλη να δημιουργεί κάποια πολιτικά ζητήματα.

Αφορμή αποτέλεσε η ανακοίνωση πως ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει στην εκπομπή «Your Face Sound Familiar» (YFSF) στον ΑΝΤ1. Θα είναι δηλαδή και αντιπρόσωπος της χώρας μας στην Ευρωβουλή, με την αντίστοιχα υψηλή αμοιβή βεβαίως-βεβαίως, και κριτής στο αμφιβόλου αισθητικής ριάλιτι σόου.

Βέβαια αυτό δεν απαγορεύεται – είναι νόμιμο, όμως είναι ένα θέμα αν είναι και πολιτικά ηθικό. Ο κ. Γεωργούλης δεν τηρεί καν τα προσχήματα και αυτό έχει προκαλέσει αμηχανία και στην Κουμουνδούρου, καθώς με την σπουδή του να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα και να εγκαταλείψει τις μάχες στην Ευρωβουλή εκθέτει το πολυδιαφημισμένο «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς

Ανεπισήμως εκφράζεται δυσφορία, ενώ χαρακτηριστικά είναι τα όσα έγραψε η φίλα προσκείμενη προς τον ΣΥΡΙΖΑ «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία ασκεί δριμύτατη κριτική τόσο στον ίδιο όσο και στην ηγεσία του κόμματος.

«Από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη και η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε φανεί το φαιδρό της επιλογής» ανέφερε η «Εφ.Συν», σε άρθρο με τίτλο «Να χαίρεται ο ΣΥΡΙΖΑ τον Αλέξη Γεωργούλη».

Η δυσθυμία στον ΣΥΡΙΖΑ για την περίπτωση του κ. Γεωργούλη είναι εμφανής. Πολλοί θυμούνται με μελαγχολία τις fast track διαδικασίες με τις οποίες ο Αλέξης Τσίπρας, μετά το φιάσκο της επιλογής της Μυρσίνης Λοΐζου (εδώ), είχε εντάξει την περασμένη άνοιξη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τον 45χρονο ηθοποιό.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τότε ρεπορτάζ, για να δεχθεί να είναι υποψήφιος ο κ. Γεωργούλης είχε απαιτήσει κομματική στήριξη και εγγυήσεις ότι θα εκλεγεί, όπως και έγινε –έλαβε 117.000 σταυρούς. Ο ίδιος εξάλλου δεν είχε πρόβλημα να παραδεχθεί ότι όπως συζητούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε συζητήσει και με τη ΝΔ για να είναι υποψήφιος (εδώ)!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...