262
| © Intime p.a.

Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα στου Ρέντη

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2023, 16:59
|© Intime p.a.

Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα στου Ρέντη

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2023, 16:59

Στον ακρωτηριασμό τους ενός ποδιού του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά στα οπαδικά επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου στου Ρέντη προχώρησαν την Τρίτη οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται.

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο το απόγευμα.

«Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό», ενώ «υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση», κατέληξε η ενημέρωση για την υγεία του 31χρονου άνδρα των ΜΑΤ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στο μηρό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οπαδών με αστυνομικές δυνάμεις έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Αντιδρώντας στη νέα κλιμάκωση του φαινομένου της οπαδικής βίας την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι για τους επόμενους δύο μήνες οι αγώνες της Super League θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Το συγκεκριμένο μέτρο θα ισχύσει μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024, ενώ θα επεκταθεί και στις αναμετρήσεις των ομάδων Β που ανήκουν στις ΠΑΕ της Super League και συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της SL2.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του συνολικού σχεδίου για την αντιμετώπιση των χούλιγκαν, κυβερνητικό κλιμάκιο μετέβη νωρίτερα την Τρίτη στον Αρειο Πάγο, προκειμένου να προσκομίσει στοιχεία και να ζητήσει την ποινική αναβάθμιση των ερευνών (περισσότερα εδώ και εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...