117
Παρά τη στήριξη της διοίκησης της Μαρσέιγ στον ελληνα ποδοσφαιριστή οι οπαδοί δείχνουν ότι έχουν άλλη άποψη καθώς τον θεωρούν ως μία από τις χειρότερες μεταγραφές της ομάδας τους | Twitter

Αγριο «κράξιμο» σε Μήτρογλου στη Μασσαλία

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2018, 18:19
Παρά τη στήριξη της διοίκησης της Μαρσέιγ στον ελληνα ποδοσφαιριστή οι οπαδοί δείχνουν ότι έχουν άλλη άποψη καθώς τον θεωρούν ως μία από τις χειρότερες μεταγραφές της ομάδας τους
|Twitter

Αγριο «κράξιμο» σε Μήτρογλου στη Μασσαλία

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2018, 18:19

Ο Κώστας Μήτρογλου απογοήτευσε σε μία ακόμη εμφάνισή του με τη φανέλα της Μαρσέιγ, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Γαλλίας απέναντι στη Βαλενσιέν, με αποτέλεσμα να βρεθεί αντιμέτωπος με τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών της ομάδας του.

Σε έναν ακόμα αγώνα των Μαρσεγέζων, ο ελληνας επιθετικός κινήθηκε σε «ρηχά νερά», ενώ αποκορύφωμα ήταν η ευκαιρία που έχασε για να σκοράρει μπροστά στο τέρμα. Χαρακτηριστική της κακής ψυχολογίας του είναι αντίδρασή του αμέσως μετά, με τα χέρια στα γόνατα να ψάχνει να βρει τι φταίει για τις αναιμικές επιδόσεις του από τότε που πήγε στη Μασσαλία.

Ο Μήτρογλου έχει σημειώσει μόλις δύο τέρματα, το τελευταίο στις αρχές Νοεμβρίου.  Δείτε το βίντεο και τα σχόλια ακριβώς κάτω από την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...