362
Η φάση που κατά πολλούς έκρινε τον τελικό: ο Ράμος παρασέρνει τον Σάλαχ πέφτοντας. Εχει εγκλωβίσει το δεξί χέρι του Αιγύπτιου άσου κάτι που δεν του επέτρεψε να μετριάσει τη δύναμη της πτώσης του | Reuters

Τα μηνύματα του Ράμος και του Σάλαχ μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό

Protagon Team Protagon Team 27 Μαΐου 2018, 21:18
Η φάση που κατά πολλούς έκρινε τον τελικό: ο Ράμος παρασέρνει τον Σάλαχ πέφτοντας. Εχει εγκλωβίσει το δεξί χέρι του Αιγύπτιου άσου κάτι που δεν του επέτρεψε να μετριάσει τη δύναμη της πτώσης του
|Reuters

Τα μηνύματα του Ράμος και του Σάλαχ μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό

Protagon Team Protagon Team 27 Μαΐου 2018, 21:18

Ηταν οι δύο πρωταγωνιστές του τελικού του Champions League. Ο Σέρχιο Ράμος, αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, από τη μία και ο Μο Σάλαχ, ο αιγύπτιος σουπερστάρ της Λίβερπουλ. Η ιστορία γνωστή: ένα βρώμικο μαρκάρισμα του Ισπανού, ένας σοβαρός τραματισμός του Σάλαχ, η ήττα των Κόκκινων.

2018-05-26T191320Z_1786774090_RC179AEA7FD0_RTRMADP_3_SOCCER-CHAMPIONS-FINAL2018-05-26T191520Z_297491181_RC1F45D77970_RTRMADP_3_SOCCER-CHAMPIONS-FINAL2018-05-26T191518Z_419467326_RC1EE211E8C0_RTRMADP_3_SOCCER-CHAMPIONS-FINAL

Το αν ο Ράμος το έκανε επίτηδες είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Ο Ισπανός πάντως έστειλε μέσω Twitter ευχές στον Σάλαχ για γρήγορη ανάρρωση.

«Μερικές φορές το ποδόσφαιρο σου δείχνει την καλή πλευρά του κι άλλες την κακή. Πάνω απ’ όλα, είμαστε συνάδελφοι  επαγγελματίες. Σύντομη ανάρρωση Σάλαχ», ανέφερε το μήνυμα του αρχηγού της Ρεάλ.

Οι ευχές του Ισπανού ίσως να έπιασαν τόπο. Μολονότι οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών έκαναν λόγο για εξάρθρωση ωμοπλάτης και άρα μακρά απουσία -και από το Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινά σε τρεις εβδομάδες-, τελικά φαίνεται ότι ο Σάλαχ θα προλάβει το Μουντιάλ και θα είναι έτοιμος σε ένα 15νθήμερο να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Αιγύπτου.

Το θέμα του απασχόλησε φυσικά την πατρίδα του. Ο υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού ανέφερε σχετικά: «Η διάγνωση είναι μία κάκωση στους συνδέσμους του ώμου. Δύο εβδομάδες είναι η αναμενόμενη διάρκεια της θεραπείας, Θεού θέλοντος. Το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ έχει έρθει σε επαφή με αυτό της εθνικής Αιγύπτου και θα τους στείλει τις ακτινογραφίες, συμφωνώντας για τη μέθοδο της θεραπείας. Συμφωνήθηκε ότι ο Σάλαχ θα παραμείνει στο Λίβερπουλ για να λάβει την κατάλληλη θεραπεία κι αποκατάσταση και στη συνέχεια θα ενταχθεί στην αποστολή της Αιγύπτου στην Ιταλία. Θεού θέλοντος, θα είναι στην αποστολή της Αιγύπτου για το Μουντιάλ, που θα ανακοινωθεί επίσημα στις 4 Ιουνίου. Θα πρέπει να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες μετά τον τελικό. Η πίστη, η αποφασιστικότητα και ο πατριωτισμός του Μοχάμεντ, θα τον βοηθήσουν να περάσει γρήγορα αυτή τη δύσκολη περίοδο», είπε ο Καλέντ Αμπντούλ Αζίζ.

Από την πλευρά του ο ίδιος ο Σάλαχ ανέφερε με μήνυμά του στα social media:

«Ήταν μια δύσκολη νύχτα αλλά είμαι μαχητής. Παρά τις προβλέψεις, είμαι βέβαιος πως θα είμαι στην Ρωσία για να σας κάνω όλους περήφανους. Η αγάπη και η υποστήριξή σας θα μου δώσει τη δύναμη που χρειάζομαι».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...