195
Ο Νίκος Φίλης κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή της Αννας Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ | Υοutube

Φίλης: Δεν συνιστούν επίθεση οι ενέργειες του Ρουβίκωνα [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2018, 12:33
Ο Νίκος Φίλης κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή της Αννας Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ
|Υοutube

Φίλης: Δεν συνιστούν επίθεση οι ενέργειες του Ρουβίκωνα [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2018, 12:33

Οι ενέργειες του Ρουβίκωνα, όπως αυτή στο Βρετανικό Συμβούλιο ή στη γαλλική πρεσβεία, δεν αποτελούν επίθεση –πόσο μάλλον καταδρομική- εκτίμησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Δεν επιδοκιμάζω τέτοιου είδους ενέργειες, αλλά απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν επίθεση και μάλιστα καταδρομική, όπως ακούω τελευταία, ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το να πετάς τρικάκια δεν είναι επίθεση, είναι μια ενέργεια. Δεν συνιστά επίθεση και μάλιστα καταδρομική. Οπως δεν είναι επίθεση και οι μπογιές που πέταξαν στη γαλλική πρεσβεία. Καμία αντίρρηση ότι δεν προσέφεραν τίποτα, αλλά δεν ήταν επίθεση» θέλησε να διευκρινίσει ο πρώην υπουργός, κατά την τηλεοπτική του εμφάνιση στο κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Οσο για τις αιτιάσεις και την εύλογη απορία «τι κάνει η Αστυνομία;», που ακούγεται όλο και περισσότερο μετά τα δύο «χτυπήματα» του Ρουβίκωνα στο κέντρο της Αθήνας, σε δύο από τα πιο καλά φυλασσόμενα σημεία της πρωτεύουσας, ο κ. Φίλης απάντησε με ένα δικό του ερώτημα:

«Τι ζητούμε; Σε κάθε τετράγωνο, σε κάθε γωνιά να υπάρχουν ΜΑΤ; Υπάρχουν εκατοντάδες ‘στόχοι’ στην Αθήνα. Ζητούμε αστυνόμευση κατά όσων πετούν τρικάκια;»

«Λάθος είναι αυτές οι ένεργειες από την πλευρά της σκοπιμότητας, αλλά δεν αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών» υποστήριξε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...