261
|

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας στήνει αναπτυξιακές φιέστες ενώ η Θεσσαλονίκη είναι πέντε μέρες χωρίς νερό

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2018, 23:46

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας στήνει αναπτυξιακές φιέστες ενώ η Θεσσαλονίκη είναι πέντε μέρες χωρίς νερό

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2018, 23:46

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον Χρήστο Σπίρτζη και τη διοίκηση της ΕΥΑΘ εξαπέλυσε το βράδυ του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε για πέμπτη ημέρα χωρίς νερό εξαιτίας ζημιάς στον κεντρικό αγωγό.

Στο επίκεντρο της κριτικής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός συμμετείχε στο 11ο Αναπτυξιακό Συνέδριο που διεξήχθη σε πανηγυρικό κλίμα στη Θεσσαλονίκη ενώ η πόλη ήδη υπέφερε από τη λειψυδρία.

Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι όντως απελπιστική και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μολονότι η ζημιά στον αγωγό αποκαταστάθηκε, το νερό βγήκε από τις βρύσες θολό, με συνέπεια να διακοπεί ξανά η υδροδότηση.

«Την ώρα που ο κ. Τσίπρας στήνει αναπτυξιακές φιέστες, η Θεσσαλονίκη είναι για 5η μέρα χωρίς νερό. Το ότι ο κ. Σπίρτζης και η διοίκηση της ΕΥΑΘ είναι ακόμα στις θέσεις τους δείχνει το μέγεθος της αδιαφορίας και του κυνισμού αυτής της ανίκανης κυβέρνησης», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αργά τη νύχτα, στον πρόεδρο της ΝΔ απάντησε σε οξύ τόνο ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

«Πάλι συνελήφθη αδιάβαστος, ο “άριστος” πρόεδρος της ΝΔ. Ούτε πού “ανήκει” η ΕΥΑΘ δεν ξέρει, και εκτίθεται τιτιβίζοντας» ανέφερε σε δικό tweet ο κ. Σπίρτζης.

«Η ΕΥΑΘ από τον ιδρυτικό της νόμο “ανήκε” στο τότε υπουργείο Μακεδονίας–Θράκης, ενώ στο καταστατικό της το 2013 (άρ.1 παρ.3) αναφέρεται ότι την εποπτεία έχουν το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και το Μακεδονίας Θράκης. Υπουργός Διοικ. Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρ. διακυβέρνησης τότε και ούτε τι αποφασίζατε δεν ξέρετε κε Μητσοτάκη, και θέλετε να κυβερνήσετε τη χώρα. Γι’ αυτό δεν θα τα καταφέρετε ποτέ» σημείωσε ο κ. Σπίρτζης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...