176
Ο Ιβάν Σαββίδης στο χορτάρι της Τούμπας με όπλο | INTIMEnews / INTIMEsports

Ε, όχι και επεξεργασμένες οι φωτογραφίες του Σαββίδη με το όπλο!

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2018, 15:12
Ο Ιβάν Σαββίδης στο χορτάρι της Τούμπας με όπλο
|INTIMEnews / INTIMEsports

Ε, όχι και επεξεργασμένες οι φωτογραφίες του Σαββίδη με το όπλο!

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2018, 15:12

Τους ισχυρισμούς που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο από το βράδυ της Κυριακής περί ψηφιακής επεξεργασίας των επίμαχων φωτογραφιών του Ιβάν Σαββίδη με το περίστροφο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας καταδίκασε η Ενωση Φωτορεπόρτερ.

Τα περί photoshop ήταν η πρώτη «γραμμή άμυνας» του ΠΑΟΚ για να μην φανεί ότι το αφεντικό της ομάδας εισέβαλε οπλισμένο στο γήπεδο και τιμωρηθεί, αλλά οι έλληνες φωτορεπόρτερ ήταν ξεκάθαροι. H Ενωση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για «απαράδεκτες κατηγορίες» από τη στιγμή που η δουλειά των φωτορεπόρτερ υπακούει στους «κανόνες δεοντολογίας».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα ότι η εικόνα του Ιβάν Σαββίδη με όπλο σε αγωνιστικό χώρο «δεσπόζει στην επικαιρότητα αυτών των ημερών. Παρόλο που έχουν δημοσιευθεί πολλές φωτογραφίες τραβηγμένες από διαφορετικές γωνίες λήψης, αρκετοί χρήστες των social media ισχυρίζονται ότι οι σχετικές φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες στο photoshop».

Η Ενωση δηλώνει, ακόμη, ότι οι επαγγελματίες φωτορεπόρτερ, που τράβηξαν αυτές τις φωτογραφίες, «τήρησαν τους κανόνες δεοντολογίας του επαγγέλματος.
Είναι απαράδεκτο να κατηγορούνται ότι δημοσίευσαν επεξεργασμένες φωτογραφίες».

Να σημειωθεί ότι προκαταρκτική εξέταση για τα έκτροπα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ στο χορτάρι της Τούμπας διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας.

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...