181
Ο Γιάννης Βρούτσης στη Βουλή. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη κατήγγειλε μεταξύ άλλων οι δημοκρατικοί θεσμοί έχουν υποχωρήσει επί ΣΥΡΙΖΑ | Nikos Libertas / SOOC

Βρούτσης: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2017, 09:38
Ο Γιάννης Βρούτσης στη Βουλή. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη κατήγγειλε μεταξύ άλλων οι δημοκρατικοί θεσμοί έχουν υποχωρήσει επί ΣΥΡΙΖΑ
|Nikos Libertas / SOOC

Βρούτσης: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2017, 09:38

Την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να μειώσει εάν έρθει στην κυβέρνηση τους φόρους και τις εισφορές –μια προσωπική δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη άλλωστε– επανέλαβε το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «ΘΕΜΑ 104,6», ο τομεάρχης Εργασίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Βρούτσης.

«Εμείς θα τις αλλάξουμε τις εισφορές και θα μειώσουμε τους φόρους, αλλά δεν λέμε να μην τις πληρώνει ο κόσμος, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης.

Σε άλλο σημείο της ραδιοφωνικής του συνέντευξης και κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις, με τελευταία αυτή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που έδωσε προβάδισμα 12% της ΝΔ έναντι του κυβερνώντος κόμματος, ο κ. Βρούτσης σημείωσε ότι υπάρχει μια παγιωμένη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όμως συμπλήρωσε: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την διαφορά. Θέλει προσπάθεια».

Ξεκαθάρισε πάντως ότι από τη ΝΔ δεν θα εφαρμόσουν λαϊκιστικές πρακτικές όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για να κερδίσει την εξουσία.

«Στόχος κάθε κυβέρνησης είναι να βελτιώνει το θεσμικό πλαίσιο και την Δημοκρατία. Εδώ πάμε όμως πίσω», ανέφερε παράλληλα ο κ. Βρούτσης και χαρακτήρισε θεσμική παρακμή το γεγονός ότι υπάρχουν φαινόμενα στην κυβέρνηση με υπουργούς να παίζουν ρουλέτα στην Αγγλία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...