313
Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ στο πρόσφατο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας | REUTERS/Alessandro Bianchi

Κλούνεϊ: «Δεν θα έκανα οικογένεια… Και μετά ήρθε η Αμάλ»

Protagon Team Protagon Team 15 Σεπτεμβρίου 2017, 16:19
Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ στο πρόσφατο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας
|REUTERS/Alessandro Bianchi

Κλούνεϊ: «Δεν θα έκανα οικογένεια… Και μετά ήρθε η Αμάλ»

Protagon Team Protagon Team 15 Σεπτεμβρίου 2017, 16:19

O Τζορτζ Κλούνεϊ το είχε πάρει απόφαση. Θα αφοσιωνόταν στην καριέρα του εγκαταλείποντας κάθε προσπάθεια να κάνει οικογένεια και παιδιά. Αλλά τότε ήρθε στη ζωή του η Αμάλ Αλαμουντίν και τα σχέδια του… πήγαν περίπατο. Αυτό και άλλα πολλά αποκάλυψε ο 56χρονος σταρ του Χόλιγουντ μιλώντας στη βρετανική Daily Mail.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν σκεφτόταν να παντρευτεί, ο Κλούνεϊ απάντησε: «Δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί σε μένα» ενώ πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι η ζωή μου θα ήταν επικεντρωμένη στην καριέρα μου κι όχι στις σχέσεις, και το είχα κάπως αποδεχτεί αυτό. Και τότε συνάντησα την Αμάλ και σκέφτηκα: “Λοιπόν, έχω αυτήν την υπέροχη σχέση, αυτό είναι θαυμάσιο”. Και μετά… ξαφνικά ήρθαν στη ζωή μου αυτά τα δύο ζιζάνια που με κάνουν να γελάω κάθε μέρα».

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι το μόνο που επιθυμεί είναι να μπορεί να κυνηγάει τα παιδιά του όταν μεγαλώσουν. Ο Κλούνεϊ δήλωσε ότι δεν σοκαρίστηκε από την γέννηση των παιδιών του, καθώς είναι συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο, αφού οι φίλοι του έχουν παιδιά και ο ίδιος έχει βαφτιστήρια.

2017-09-02T162358Z_1334212955_RC19CBE55680_RTRMADP_3_FILMFESTIVAL-VENICE
Σε γόνδολα στην Βενετία

Το μόνο που τον «αναστάτωσε» ήταν η στιγμή που πληροφορήθηκε ότι η Αμάλ θα γεννήσει δίδυμα. Αυτό, όπως είπε χαριτολογώντας ο ηθοποιός, μεταφραζόταν σε «διπλή δουλειά», αν και όπως παραδέχτηκε, το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στη σύζυγό του, αφού τα δίδυμα έχουν δείξει πολύ λίγο ενδιαφέρον για οποιονδήποτε άλλον πλην της μητέρας τους.

Οσο για το «σε ποιόν μοιάζουν τα δύο παιδιά;» αποκάλυψε ότι η μικρή Ελα έχει τα μάτια της Αμάλ, ενώ ο μικρός Αλεξάντερ, ως αγόρι, είναι πιο μεγαλόσωμος από την αδελφή του. Ο Κλούνεϊ αυτήν την περίοδο ταξιδεύει για να προωθήσει την νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί και έχει τον τίτλο «Suburbicon». Αυτά τα ταξίδια μάλιστα έχουν αναγκάσει τον χολιγουντιανό ηθοποιό να βρίσκεται μακριά από τα παιδιά για πρώτη φορά από τότε που ήρθαν στον κόσμο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...