547
H φωτογραφία που ανάρτησε η Σελένα (δεξιά), δίπλα στη φίλη της, δότρια του νεφρού | Instagram

Η Σελένα Γκόμεζ και η μάχη με τον Λύκο

Protagon Team Protagon Team 15 Σεπτεμβρίου 2017, 14:08
H φωτογραφία που ανάρτησε η Σελένα (δεξιά), δίπλα στη φίλη της, δότρια του νεφρού
|Instagram

Η Σελένα Γκόμεζ και η μάχη με τον Λύκο

Protagon Team Protagon Team 15 Σεπτεμβρίου 2017, 14:08

Την προσωπική της μάχη με ασθένεια του ανοσοποιητικού αποφάσισε να δημοσιοποιήσει η γνωστή τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ. Σπάζοντας λοιπόν τη σιωπή της και απευθυνόμενοι σε φίλους και θαυμαστές μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η Γκόμεζ μίλησε ανοιχτά για την επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού στην οποία υποβλήθηκε.

Η 25χρονη ποπ σταρ που το 2015 είχε παραδεχτεί ότι πάσχει από Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο (ΣΕΛ), μια ασθένεια του ανοσοποιητικού, ανάρτησε φωτογραφία η οποία απεικονίζει την ίδια στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου να κρατά το χέρι της φίλης της Φράνσια Ράισα. Η 29χρονη αμερικανίδα ηθοποιός Φράνσια Ράισα ήταν αυτή που δώρισε το ένα της νεφρό στην φίλη της, σε μία κίνηση ανθρωπιάς.

2017-09-14T135305Z_1250024956_RC1E03414B30_RTRMADP_3_PEOPLE-SELENAGOMEZ-KIDNEY
Η Σελένα Γκόμεζ σε εμφάνισή της μουσικά στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία το 2016 (Reuters)

Στο μήνυμά της, που συνοδεύει την φωτογραφία, η Γκόμεζ αναφέρει:

«Γνωρίζω ότι πολλοί από τους fan μου πρόσεξαν ότι είχα αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα για ένα διάστημα του καλοκαιριού και ρωτούσαν γιατί δεν προωθούσα τα νέα μου τραγούδια, για τα οποία είμαι πολύ περήφανη. Έμαθα, όμως, πως χρειαζόμουν μεταμόσχευση νεφρού λόγω του Λύκου και ανάρρωνα από την εγχείρηση. Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου. Ειλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας αυτό το ταξίδι των τελευταίων μηνών όπως πάντα ήθελα να κάνω. Μέχρι τότε, θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και την φανταστική ομάδα των γιατρών για όλα όσα έκαναν για μένα πριν και μετά την εγχείρηση. Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την ευγνωμοσύνη μου στην όμορφη φίλη μου Φράνσια Ράισα. Μου έκανε το απόλυτο δώρο και θυσία μαζί δίνοντάς μου το νεφρό της. Νιώθω απίστευτα ευλογημένη. Σ’ αγαπάω τόσο πολύ αδερφούλα. Ο Λύκος συνεχίζει να είναι παρεξηγημένος αλλά γίνεται πρόοδος. Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τον Λύκο σάς παρακαλώ να επισκεφτείτε το lupusresearch.org.»

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Η Σελένα Γκόμεζ απείχε αρκετό καιρό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρυσι γιατί έπασχε από κρίσεις πανικού, άγχος και κατάθλιψη. Η ίδια δήλωσε ότι τα προβλήματα ψυχικής υγείας που ακόμη την ταλαιπωρούν είναι μια παρενέργεια της ασθένειας του Λύκου με την οποία έχει διαγνωστεί. 

Σε σχετικής δηλώσεις της στο People, η τραγουδίστρια ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της, καθώς και την κατανόησή τους, αφού με απόφασή της ακύρωσε τις συναυλίες που θα έδινε σε αρκετές περιοχές, στο πλαίσιο της τελευταίας περιοδείας της.

Εν τω μεταξύ, μετά το σχετικό δημοσίευμα της Σελένα Γκόμεζ, δημιουργήθηκε στο Twitter το hashtag #GetWellSoonSelena, με τους φίλους της νεαρής τραγουδίστριας και ηθοποιού, να αποθέτουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή της στη σκηνή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...