175
Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Σε επέμβαση για αφαίρεση όγκου ο Σταύρος Θεοδωράκης

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2017, 21:49
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 14/06/2017, 07:30
Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Σε επέμβαση για αφαίρεση όγκου ο Σταύρος Θεοδωράκης

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2017, 21:49
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 14/06/2017, 07:30

Σε εγχείριση για την αφαίρεση όγκου αναμένεται να υποβληθεί την Τετάρτη ο Σταύρος Θεοδωράκης. Οπως ανακοίνωσε ο ίδιος, κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού, εδώ και δύο μήνες διαγνώστηκε με νεοπλασματική νόσο της κάτω κοιλιάς σε αρχικό στάδιο.

Ο επικεφαλής του Ποταμίου εισήχθη σε ιδιωτική κλινική το βράδυ της Τρίτης. Ο ίδιος καθησύχασε τους συνεργάτες του, λέγοντας ότι ο όγκος είναι απολύτως αντιμετωπίσιμος και διεγνώσθη στο Γενικο Νοσοκομείο Αεροπορίας εγκαίρως. Ο λόγος που δεν χειρουργείται εκεί είναι ότι δεν διαθέτει μηχάνημα ρομποτικής χειρουργικής. Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα νοσηλευτεί για μερικές μέρες και μετά θα επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίστηκε αισιόδοξος και έτοιμος να επανέλθει σύντομα στο πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, μόλις το επιτρέψουν οι θεράποντες ιατροί. Μάλιστα στο υπόλοιπο της συνεδρίασης του οργάνου συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας πολιτικής και σχεδιάστηκαν οι επόμενες κινήσεις του κόμματος.

Eυχές για περαστικά έστειλε στον επικεφαλής του Ποταμιού ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γενημματά, το βράδυ της Τρίτης συνομίλησε τηλεφωνικά με τον επικεφαλής του Ποταμιού και του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...