302
Το βίντεο εξηγεί τι συνέπειες έχουν τα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση Τσίπρα |

Βιντεοπόλεμος ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2017, 17:33
Το βίντεο εξηγεί τι συνέπειες έχουν τα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση Τσίπρα |

Βιντεοπόλεμος ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2017, 17:33

Mε τρία βίντεο, που αναρτά στα social media, η Νέα Δημοκρατία, παρουσιάζει στους πολίτες τις συνέπειες των νεών μέτρων που φέρνει η κυβέρνηση, αιτιολογώντας την απόφασή της να τα καταψηφίσει, μαζί με τα αντίμετρα.

Τα βίντεο παρουσιάζουν τις απώλειες που θα υποστούν συνταξιούχοι, μισθωτοί και ελεύθεροι επαγγελματίες.

Οι συνταξιούχοι θα δουν τις αποδοχές τους να συρρικνώνονται ακόμη περισσότερο. Όπως εξηγούν τα στελέχη της ΝΔ, ένας συνταξιούχος που εισπράττει 1.182 ευρώ, με τα νέα μέτρα θα χάσει σχεδόν τρεις συντάξεις!

Περικοπές χωρίς προηγούμενο!Συνταξιούχος με 35 χρόνια δουλειάς θα χάσει από 1 έως 3 συντάξεις με το 4ο Μνημόνιο Τσίπρα.

Geplaatst door ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ op Maandag 15 mei 2017

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα υποστρούν τεράστια εισοδηματική αφαίμαξη λόγω φορολογίας και αυξημένων ασφαλιστικών εισφορών

Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας;Δες τι σε υποχρεώνουν να πληρώσειςμε το 4ο Μνημόνιο Τσίπρα.

Geplaatst door ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ op Dinsdag 16 mei 2017

Και οι μισθωτοί θα υποστούν νέα πίεση από τα επιπλέον φορολογικά βάρη. Κάποιος που έχει μισθό περίπου 750 ευρώ θα χάσει τις αποδοχές ενός μήνα με την μείωση του αφορολόγητου ορίου…

Είσαι μισθωτός; Δες πόσο μειώνουν το εισόδημά σου με το 4ο Μνημόνιο Τσίπρα.

Geplaatst door ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ op Maandag 15 mei 2017

Απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν κρύψαμε ούτε μία στιγμή τις δυσκολίες. Δεν παρουσιάζουμε success story. Με ειλικρίνεια στεκόμαστε απέναντι στον ελληνικό λαό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Αταλάντευτος στόχος η έξοδος από την επιτροπεία και την κρίση», «προχωράμε μαζί» είναι το κεντρικό μήνυμα στο βίντεο που ανέβασε το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ στο «Youtube» και το οποίο αποτελεί ουσιαστικά την απάντηση του στην διαδικτυακή καμπάνια της ΝΔ για το τέταρτο μνημόνιο.

«Δύο χρόνια πριν χαράξαμε τον δρόμο για την αμφισβήτηση της λιτότητας στην Ευρώπη. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα η έξοδος από την κρίση με την κοινωνία όρθια αποτελεί αταλάντευτο στόχο», σημειώνεται στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο παρεμβάλλονται και σχετικά αποσπάσματα από ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. «Δεν κρύψαμε ούτε μία στιγμή τις δυσκολίες. Δεν παρουσιάζουμε success story. Με ειλικρίνεια στεκόμαστε απέναντι στον ελληνικό λαό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κυβερνών κόμμα σημειώνει με έμφαση ότι «καταφέραμε μία συμφωνία με αντίμετρα και μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο, επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας που θα μας οδηγήσει στη νέα εποχή» και υπογραμμίζει πως «για πρώτη φορά είναι ορατή η οριστική έξοδος από τα μνημόνια. Για πρώτη φορά είναι ορατή συγκεκριμένη λύση για το χρέος».

https://youtu.be/ZV-q-uQqTDU

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...