207
Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατήγγειλε ότι «αφού δεν προχώρησαν τα “βοσκοτόπια TV” να πάμε στο “και χρέη χαρίζω σε επενδυτές ΜΜΕ”» | Nick Paleologos / SOOC

Θεοδωράκης: «Ποια ΣΕΚΑΠ; Σβήνουν χρέη για να αγοράζουν ΜΜΕ για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2017, 14:09
Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατήγγειλε ότι «αφού δεν προχώρησαν τα “βοσκοτόπια TV” να πάμε στο “και χρέη χαρίζω σε επενδυτές ΜΜΕ”»
|Nick Paleologos / SOOC

Θεοδωράκης: «Ποια ΣΕΚΑΠ; Σβήνουν χρέη για να αγοράζουν ΜΜΕ για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2017, 14:09

Σχέση ανάμεσα στην επίμαχη τροπολογία που πέρασε η κυβέρνηση και με την οποία απαλλάσσονται επενδυτές για πρόστιμα για λαθρεμπόριο και στα σχέδιά της να ελεγχθούν μέσα ενημέρωσης, διαπιστώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Δεν είναι για την ΣΕΚΑΠ. Σβήνουν το λαθρεμπόριο και αυτοί ως αντάλλαγμα θα αγοράσουν εφημερίδες & άλλα ΜΜΕ στην υπηρεσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» ανέφερε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο twitter ο κ. Θεοδωράκης, για να συμπληρώσει: «Τι ζητάνε οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Μια δεύτερη ευκαιρία ζητάνε. Αφού δεν προχώρησαν τα “βοσκοτόπια TV” να πάμε στο “και χρέη χαρίζω σε επενδυτές ΜΜΕ”».

Κατά τη διάρκεια της θυελλώδους συζήτησης στη Βουλή για την αμφιλεγόμενη τροπολογία, πρώτα ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος και έπειτα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παραδέχτηκαν ότι αυτή η ρύθμιση αφορά στην ΣΕΚΑΠ συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.

Ο κ. Σαββίδης, μεγαλομέτοχος μεταξύ άλλων του ΠΑΟΚ, πρόσφατα απέκτησε μαζί με Γάλλους και Γερμανούς τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) και συχνά το όνομά του έχει αναφερθεί στις υπό τις ευλογίες της κυβέρνησης απόπειρες εξαγοράς του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και του Πήγασου. Εξ ου και η αναφορά του κ. Θεοδωράκη στα «βοσκοτόπια ΤV» παραπέμποντας στην αλήστου μνήμης απόπειρα του εκλεκτού της κυβέρνησης εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια, καταθέτοντας ως εγγύηση αγροτεμάχια στην Ιθάκη

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...