218
|

Οκτώ χρόνια κάθειρξη στον Αρτέμη Σώρρα!

Protagon Team Protagon Team 17 Μαρτίου 2017, 14:45

Οκτώ χρόνια κάθειρξη στον Αρτέμη Σώρρα!

Protagon Team Protagon Team 17 Μαρτίου 2017, 14:45

Σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκαν, ερήμην, από δικαστήριο της Πάτρας ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Οπως μετέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο ΣΚΑΪ, ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα συλλήψής τους, καθώς τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Η καταδίκη πάντως του ζεύγους Σώρρα δεν έχει να κάνει με τον γνωστό ισχυρισμό του ότι διαθέτει περιουσία 600 δισ. ευρώ και με βάση αυτό εκδίδει ομόλογα, ούτε με τη δράση της αμφιλεγόμενης κίνησης «Ελλήνων Συνέλευσις» – δεν αφορά δηλαδή την απάτη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για τα οποία ήδη ελέγχεται από την εισαγγελία της Αθήνας.

Η υπόθεση αφορά υπεξαίρεση με θύμα τον κουμπάρο του και έναν παλαιότερο συνεργάτη του.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr μηνυτής ήταν πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν σε επιχείρηση με παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος είχε δώσει στον Σώρρα να το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του για να το πουλήσει και αυτός του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News