214
Η αντιπροσωπεία της Βουλής... | Menelaos Myrillas / SOO

Το αριστερό ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής

Γιώργος Καρελιάς Γιώργος Καρελιάς 6 Δεκεμβρίου 2016, 07:46
Η αντιπροσωπεία της Βουλής...
|Menelaos Myrillas / SOO

Το αριστερό ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής

Γιώργος Καρελιάς Γιώργος Καρελιάς 6 Δεκεμβρίου 2016, 07:46

Νομίζαμε ότι η εθνικολαϊκιστική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο ήταν το τελευταίο-υποχρεωτικό, λόγω εξουσίας- νταραβέρι ενός κομματιού της Αριστεράς με ένα αντίστοιχο της Δεξιάς. Αποδείχτηκε ότι υπάρχουν κι άλλα σκαλιά στου κακού τη σκάλα. Το τελευταίο σκαλί λέγεται «ξέπλυμα» της Χρυσής Αυγής μέσω Καστελορίζου και για «εθνικό σκοπό».

Η εικόνα αυτή θα ήταν αδιανόητη πριν από μερικά χρόνια. Ενας υπουργός και πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρέα με τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Χρήστο Παππά πήραν μέρος στην αποστολή εξύψωσης του εθνικού φρονήματος ακριτικών νησιών και νησίδων. Ο κ. Καμμένος οργάνωσε την «εθνική αποστολή», στην οποία συμπεριέλαβε και τους νεοναζιστές. Ο αναπληρωτής του, αριστερός υπουργός, Δ. Βίτσας ήταν παρών. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό που παραδίπλα καμάρωναν οι Κασιδιάρηδες και οι Παππάδες. Δικαίως αυτοί. Εντάχθηκαν, επιτέλους, στον «εθνικό κορμό». Για την ακρίβεια τους ενέταξε η πρώτη αριστερή κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας, που έχει παραχωρήσει στον κ. Καμμένο το «εθνικό» πεδίο.

Εχουν περάσει τρία χρόνια και τρεις μήνες από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Τα δύο με αριστερή κυβέρνηση. Η δίκη δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, ο δολοφόνος είναι ελεύθερος. Με αριστερή κυβέρνηση. Τώρα, η αριστερή κυβέρνηση για «εθνικό σκοπό», που λέει ο κ. Καμμένος, ξεπλένει τους νεοναζιστές, στέλνοντας υπουργούς και βουλευτές της σε «πατριωτική» εκδρομή μαζί τους.
Δεν μένει παρά να ευχηθούμε «και εις ανώτερα»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News