281
Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος τη στιγμή που παραληρεί με απειλές για επεισόδια κατά ανηλίκων, από το βήμα της Βουλής | INTIMEnews

Ο χρυσαυγίτης Ηλιόπουλος απειλεί με επεισόδια στο μαθητικό συλλαλητήριο της Πέμπτης!

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 16:33
Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος τη στιγμή που παραληρεί με απειλές για επεισόδια κατά ανηλίκων, από το βήμα της Βουλής
|INTIMEnews

Ο χρυσαυγίτης Ηλιόπουλος απειλεί με επεισόδια στο μαθητικό συλλαλητήριο της Πέμπτης!

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 16:33

Σε πλήρη αποθράσυνση, η Χρυσή Αυγή, μετά τα εθνικιστικά κηρύγματα στα σχολεία της Βόρειας Ελλάδας (και όχι μόνο) για το Μακεδονικό, βγαίνει τώρα και απειλεί μέσα από τη Βουλή με επεισόδια στο μαθητικό συλλαλητήριο της Πέμπτης που διοργανώνεται ενάντια στις εθνικιστικές καταλήψεις.

 «Αύριο (σ.σ. την Πέμπτη) μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα και την ευθύνη θα έχετε εσείς, γι’ αυτό θέλω να σας προλάβω», είπε από το βήμα της Βουλής ο χρυσαυγίτης βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος και αφού έσπευσε να υπογραμμίσει ότι το φιλοχιτλερικό μόρφωμα «χαιρετίζει τους έλληνες μαθητές που είναι ενάντια στον εθνομηδενισμό», διεμήνυσε πως «η κόκκινη τρομοκρατία δεν θα περάσει στα σχολεία».

«Πιείτε τώρα πολλά κιλά ξύδι που ξυπνάει η ελληνική νεολαία», αναφώνησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον υπουργό Παιδείας και στο ίδιο προκλητικό ύφος συνέχισε:

«Έχετε βραχυκυκλώσει γιατί είδατε ότι ελληνική νεολαία δεν τσιμπά στα ‘παραμύθια του Πολυτεχνείου’ και ξυπνά για ένα εθνικό θέμα. Έχετε έρθει σε πανικό, δεν ξέρετε τι κάνετε, οι καθηγητές προσπαθούν να τα βάλουν  με τους μαθητές.  Οι μαθητές έχουν κάθε δικαίωμα να διαδηλώσουν κι εσείς δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το σταματήσετε να τους εκβιάζετε και να τους τιμωρήσετε». «Σας  ευχόμαστε περαστικά να πιείτε πολλά κιλά ξύδι, η ελληνική νεολαία ξυπνάει», επανέλαβε.

Εντονη ήταν η αντίδραση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, που έκανε λόγο για παραληρηματικό και φασιστικό λόγο, καλώντας όλες τις πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν«απέναντι στην προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να σπείρει το εθνικιστικό φασιστικό δηλητήριο στους μαθητές των σχολείων» .

Στο τρομοκρατικό παραλήρημα του Ηλιόπουλου απάντησε μέσω Twitter και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώρος Καμίνης στέλνοντας το μήνυμα ότι τα σχολεία της χώρας δεν πρόκειται να παραδοθούν βορά στις ορέξεις της Χρυσής Αυγής και των παραφυάδων της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...