326
Oι δημοσιογράφοι του καναλιού απηύθυναν έκκληση να βρεθεί λύση έστω και την ύστατη στιγμή έτσι ώστε το σημερινό δελτίο να μην είναι και το τελευταίο του σταθμού | Mega

Εκτακτο (και τελευταίο;) δελτίο ειδήσεων από τους εργαζομένους του Mega

Protagon Team Protagon Team 11 Ιανουαρίου 2018, 14:16
Oι δημοσιογράφοι του καναλιού απηύθυναν έκκληση να βρεθεί λύση έστω και την ύστατη στιγμή έτσι ώστε το σημερινό δελτίο να μην είναι και το τελευταίο του σταθμού
|Mega

Εκτακτο (και τελευταίο;) δελτίο ειδήσεων από τους εργαζομένους του Mega

Protagon Team Protagon Team 11 Ιανουαρίου 2018, 14:16

Σε μία ύστατη κίνηση προκειμένου να αποφευχθεί το «μαύρο» για τον πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, οι εργαζόμενοι του Mega έβγαλαν μετά από μήνες ζωντανό δελτίο ειδήσεων μία ώρα πριν από την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων στον διαγωνισμό του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Οι εργαζόμενοι εξαπατήθηκαν και το Mega οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο», τονίζουν στο μήνυμά τους που μεταδίδεται μέσα από τη συχνότητα του καναλιού.

Σχετική ανάρτηση ανέβασε και στα social media ο μετεωρολόγος του καναλιού Θοδωρής Κολυδάς ο οποίος μέχρι και πρόσφατα έβγαινε κανονικά στις τηλεοπτικές οθόνες για το δελτίο καιρού.

Αυτό είναι το ευχαριστώ…..

Geplaatst door Theodoros Kolydas op Woensdag 10 januari 2018

Με αφορμή την απόφαση των μετόχων να μην καταθέσουν φάκελο στο ΕΣΡ για μία από τις επτά τηλεοπτικές άδειες, οι εργαζόμενοι του καναλιού κάνουν λόγο για έγκλημα σε βάρος τους και καλούν μετόχους και κυβέρνηση, έστω την ύστατη στιγμή, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Εντός της ημέρας αναμένεται εν τω μεταξύ συνάντηση των εκπροσώπων των εργαζομένων με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ώστε να υπάρξει ενημέρωση για την απόφαση που έλαβε, από κοινού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ Ροδόλφος Μορώνης ξεκαθάρισε την Τετάρτη ότι όποιο από τα κανάλια δεν είχε καταθέσει φάκελο έως τις 15.00 σήμερα, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου,  από τα τέλη Φεβρουαρίου θα πάψει να εκπέμπει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων του MEGA:

«Αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν.

Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο.

Οι μέτοχοι του MEGA και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο».

Στο πλευρό των εργαζομένων στο Mega τάχθηκε με ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. «Κάθε μέσο ενημέρωσης που παύει να λειτουργεί αποτελεί πλήγμα για τη δημοκρατία», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...