223
Ο Μασκ είχε προσφερθεί και αυτός να συμβάλει στη διάσωση των παιδιών | REUTERS/Joe Skipper/File Photo

Συγγνώμη ζητά ο Μασκ από τον διασώστη στην Ταϊλάνδη που αποκάλεσε παιδόφιλο

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2018, 11:38
Ο Μασκ είχε προσφερθεί και αυτός να συμβάλει στη διάσωση των παιδιών
|REUTERS/Joe Skipper/File Photo

Συγγνώμη ζητά ο Μασκ από τον διασώστη στην Ταϊλάνδη που αποκάλεσε παιδόφιλο

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2018, 11:38

Ο Ελον Μασκ αναγκάστηκε τελικά να ζητήσει συγγνώμη από Βέρνον Ανσγουορθ, τον διασώστη των παιδιών στη Ταϊλάνδη, τον οποίο κατηγόρησε αβάσιμα ότι είναι παιδεραστής.

Σε ανάρτησή του στο Twitter o δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, με αφορμή μια παρουσίαση για  την αποτυχημένη εμπλοκή του στη Ταϊλάνδη, έγραψε:

«Οπως δείχνει αυτό το καλογραμμένο άρθρο, τα λόγια μου εκστομίστηκαν με οργή αφότου ο κ. Άνσγουορθ είπε αρκετές ανακρίβειες και πρότεινε να κάνω σεξουαλική πράξη με το μίνι υποβρύχιο, που είχε κατασκευαστεί ως πράξη καλοσύνης και σύμφωνα με προδιαγραφές που είχε δώσει ο επικεφαλής της ομάδας των δυτών.

» Μολαταύτα οι πράξεις του εναντίον μου δεν δικαιολογούν τις δικές μου ενέργειες εναντίον του και γι’ αυτό ζητώ συγνώμη από τον κ. Ανσγουορθ και τις εταιρείες των οποίων προΐσταμαι. Το σφάλμα είναι μόνο δικό μου. Λυπάμαι πραγματικά αν πρόσβαλα οποιονδήποτε».

Ο βρετανός δύτης είχε επικρίνει τον Μασκ ότι ήλθε στη σπηλιά όπου ήταν παγιδευμένα τα παιδιά μόνο για δημόσιες σχέσεις.

Είχε προσθέσει ότι η ιδέα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία για ένα μίνι υποβρύχιο που θα έσωζε τα παιδιά δεν θα απέδιδε ποτέ. Τον προέτρεψε ακόμη να βάλει το υποβρύχιο «εκεί που πονάει».

Ο Μασκ είχε απαντήσει την περασμένη Κυριακή με ένα tweet στο οποίο αποκαλούσε τον Ανσγουορθ παιδεραστή.

Αν και το διέγραψε, δέχτηκε σφοδρή κριτική αλλά και πιέσεις από τους επενδυτές της Tesla για να ζητήσει συγγνώμη. Ο δύτης μάλιστα σκόπευε να κινηθεί και δικαστικά κατά του Μασκ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...