200
|

Σίγουρος για τον β’ γύρο δηλώνει ο Γιάννης Μανιάτης

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2017, 09:51

Σίγουρος για τον β’ γύρο δηλώνει ο Γιάννης Μανιάτης

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2017, 09:51

Για ένα «νέο κίνημα της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας» έκανε λόγο ο Γιάννης Μανιάτης, υποψήφιος για τον υπό σύσταση φορέα της Κεντροαριστεράς. Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε σε τηλεοπτική παρουσία του στον ΣΚΑΪ και στο φλέγον θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την απόφαση της Eldorado Gold να αναστείλει τις δραστηριότητές της στη Χαλκιδική.

«Είμαι περήφανος γιατί το 2011 με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αδειοδοτήσαμε την Xρυσός, απόφαση που δικαιώθηκε 18 φορές στο Συμβούλιο της Επικρατείας» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Αργολίδος και κάλεσε μάλιστα τον Πρωθυπουργό «αν αισθάνεται ασφαλής να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτησή μου την Παρασκευή, αν θέλει την επένδυση της Χρυσός Α.Ε.».

Αναρωτήθηκε δε ο κ. Μανιάτης χαρακτηριστικά αν «θέλουμε να ξεφύγουμε από δάνεια, μιζέρια αξιοποιώντας τον ορυκτό μας πλούτο, ή θέλουμε να παραμείνουμε επαίτες;».

Σχετικά με τον υπό σύσταση φορέα της Κεντροαριστεράς ο κ. Μανιάτης οριοθέτησε έναν μεγάλο πολιτικό χώρο από το Κέντρο ως την Αριστερά. «Πάμε για ένα νέο Κίνημα της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας, από το προοδευτικό μεταρρυθμιστικό κέντρο μέχρι την αριστερά» είπε συγκεκριμένα, για να συμπληρώσει ότι είναι βέβαιος για την παρουσία του στον β’ γύρο, μετά τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου. «Με βεβαιότητα θα είμαι στο β΄γύρο. Αξιόπιστος απολογισμός έργου, ειλικρίνεια, όραμα, η συνταγή για έναν αντισυμβατικό επικεφαλής του νέου Κινήματος» τόνισε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...