616
Ο Τζ. Κ. Σίμονς στο γυμναστήριο. | Instagram/aaronvwilliamson

Η μεταμόρφωση του Τζ. Κ. Σίμονς

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2016, 09:55
Ο Τζ. Κ. Σίμονς στο γυμναστήριο.
|Instagram/aaronvwilliamson

Η μεταμόρφωση του Τζ. Κ. Σίμονς

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2016, 09:55

Πήρε το Οσκαρ για το καταπληκτικό «Χωρίς Μέτρο», έπαιξε στην ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ενας Αλλος Κόσμος». Τι άλλο να θέλει από τη ζωή του, στα 61 του χρόνια, ο Τζ. Κ. Σίμονς; Να γυμναστεί ξεπερνώντας τα όρια για τις ανάγκες του επόμενου ρόλου του, για την ταινία «Justice League» τoυ Ζακ Σνάιντερ.

Βλέπετε ο αξιότιμος κ. Σίμονς, ως επιθεωρητής Τζέιμς Γκόρντον της Γκόθαμ Σίτι, θα πρέπει να εμφανιστεί αντάξιος των άλλων ηρώων της ταινίας, ενός Σούπερμαν (Χένρι Καβίλ), ενός Μπάτμαν (Μπεν Αφλεκ), ενός Ακουαμαν (Τζέισον Μομόα).

Και άρχισε το γυμναστήριο. Υπό την επίβλεψη του διάσημου στους κύκλους του Χόλιγουντ Ααρον Γουίλιαμσον, πρώην πεζοναύτη και νυν γυμναστή. Ο εν λόγω προπονητής φρόντισε να παρουσιάσει τη δουλειά του με τον Τζ. Κ. Σίμονς αναρτώντας τις σχετικές φωτογραφίες στο Instagram.

Saturday morning, 61 years old & making the young generation jealous. This is what dedication looks like. #JKSimmons

A photo posted by Aaron Williamson (@aaronvwilliamson) on

Τα γυρίσματα του φιλμ έχουν ξεκινήσει, καθώς η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2017. Και ο ακριβοθώρητος γυμναστής υποκλίνεται όπως λέει στην αφοσίωση του 61χρονου πελάτη του ο οποίος εργάζεται και γυμνάζεται ασταμάτητα για τις ανάγκες του νέου ρόλου. Ασχέτως αν η ταινία, με την υπογραφή του γνωστού μας από τους «300» Σνάιντερ, προεξοφλείται από πολλούς ότι δεν θα είναι της προκοπής – απλά είναι μια προσπάθεια της Warner να εξαργυρώσει την περιουσία που της έχει αφήσει η DC Comics.

Every time we train together I forget he’s 61 years old. So much respect for this guy. #JKSimmons #OldManCranking (hashtag via @mountaindog1)

A photo posted by Aaron Williamson (@aaronvwilliamson) on

Το εντυπωσιακό είναι ότι με βάση τις εικόνες που ανήρτησε ο Γουίλιαμσον στο Instagram ο Τζ. Κ. Σίμονς έχει όντως μεταμορφωθεί σε έναν κανονικό bodybuilder μέσα σε έξι εβδομάδες! Διότι αυτή ήταν η φωτογραφία του στις αρχές Μαΐου (συγκρίνετέ την με τις προηγούμενες που είναι ολίγων ημερών).

He’s making me look bad. #JKSimmons #AintPlayinNoGames

A photo posted by Aaron Williamson (@aaronvwilliamson) on

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...