304
Το γαλλικό κτήμα, το οινοποιείο και η σαμπάνια του μπορούν να ενώσουν στη βάση του επιχειρηματικού συμφέροντος τους χωρισμένους από κλίνης Πιτ και Τζολί | CreativeProtagon

Η ροζ σαμπάνια στην Αντζελίνα Τζολί και στον Μπραντ Πιτ η… φιάλη

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2022, 14:55
Το γαλλικό κτήμα, το οινοποιείο και η σαμπάνια του μπορούν να ενώσουν στη βάση του επιχειρηματικού συμφέροντος τους χωρισμένους από κλίνης Πιτ και Τζολί
|CreativeProtagon

Η ροζ σαμπάνια στην Αντζελίνα Τζολί και στον Μπραντ Πιτ η… φιάλη

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2022, 14:55

Νέο επεισόδιο στη δικαστική μάχη μεταξύ της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ όσον αφορά τον έλεγχο του οινοποιείου τους Château Miraval, στη γαλλική ύπαιθρο. Η τελευταία πράξη της διαμάχης σηματοδοτεί ένα σημείο υπέρ της ηθοποιού: σύμφωνα με το αμερικανικό σάιτ Page Six, ο δικαστής της αναγνώρισε το δικαίωμα να πάρει τα εταιρικά έγγραφα του οινοποιείου, κάτι που ο πρώην σύζυγός της δεν ήθελε επ’ ουδενί.

Η Τζολί κέρδισε μία μάχη, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται – και ενδεχομένως να επιφυλάσσει και άλλες νομικές ανατροπές. Εδώ και χρόνια εκκρεμούσε η διαμάχη μεταξύ των δύο πρώην συζύγων για το μέλλον του οινοποιείου που ειδικεύεται στην παραγωγή ροζέ σαμπάνιας. Το οινοποιείο, πάντως, βρίσκεται υπό εκτίμηση.

Οι δύο ηθοποιοί ερωτεύτηκαν μεταξύ τους στα γυρίσματα της ταινίας «Mr & Mrs Smith», το 2005, έτσι αγόρασαν τον πύργο και το οινοποιείο του Μιραβάλ το 2008 και το μετέτρεψαν σε ερωτική φωλιά. Εκεί παντρεύτηκαν το 2014, αλλά δύο χρόνια αργότερα άρχισε η φαγούρα. Μετά το διαζύγιο του 2019 η ιδιοκτησία του οινοποιείου έχει γίνει για αυτούς ζήτημα αρχής.

Οι δύο ηθοποιοί είναι κατά 50% συνεργάτες σε αυτήν την εταιρεία παραγωγής σαμπάνιας, όμως η Τζολί προσπαθεί εδώ και πολύν καιρό να απαλλαγεί από τις μετοχές της ώστε να κλείσει όλα τα «τεφτέρια» της με τον Πιτ. Τον περασμένο Ιούνιο ο Πιτ τη μήνυσε ισχυριζόμενος ότι προσπάθησε να πουλήσει το μερίδιό της στον ρώσο Κροίσο Γιούρι Σέφλερ (της εταιρείας Stoli).

Ομως ύστερα από έναν μήνα το δικαστήριο του Λος Αντζελες διέταξε τον ηθοποιό να παραδώσει τα έγγραφα και την επαγγελματική αλληλογραφία της κοινής τους επιχείρησης στην πρώην σύζυγό του. Σύμφωνα με την ομάδα του Πιτ, η πώληση δεν είναι καλή λύση: για να διατηρήσουν την αξία της εταιρείας ψηλά, σκεπτόμενοι το μέλλον των παιδιών τους, το καλύτερο πράγμα είναι ως γονείς να διατηρήσουν την πλήρη ιδιοκτησία αυτού του περιουσιακού στοιχείου και να καταστήσουν επικερδέστατη την επιχείρησή τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News