251
Θα κάνουν το ντεμπούτο τους την ημέρα της ορκωμοσίας του ρώσου προέδρου | flickr

Ετοιμη η «Κορτέζ» – η λιμουζίνα του ρώσου προέδρου

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2018, 20:54
Θα κάνουν το ντεμπούτο τους την ημέρα της ορκωμοσίας του ρώσου προέδρου
|flickr

Ετοιμη η «Κορτέζ» – η λιμουζίνα του ρώσου προέδρου

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2018, 20:54

Οι νέες πολυτελείς λιμουζίνες μάρκας «Κορτέζ», που προορίζονται για τη ρωσική ηγεσία αλλά και για τις μετακινήσεις του ρώσου προέδρου, θα κάνουν το ντεμπούτο τους την ημέρα της ορκωμοσίας του προέδρου μετά τις εκλογές της 18ης Μαρτίου, γράφει τη Δευτέρα η εφημερίδα Izvestia.

Ο ρώσος υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Ντενίς Μαντούροφ, δήλωσε στην εφημερίδα ότι τα αυτοκίνητα μάρκας «Κορτέζ» έχουν ήδη περάσει όλα τα τεστ και άρχισε ήδη η διαδικασία δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες.

Ο Μαντούροφ είχε δηλώσει παλαιότερα ότι τα αυτοκίνητα μάρκας «Κορτέζ» που προορίζονται για την κυβέρνηση, αναμένεται να παραδοθούν στην Ομοσπονδιακή Φρουρά της Ρωσικής Ομοσπονδίας στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Τα μοντέλα μάρκας «Κορτέζ» θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερις κατηγορίες: σεντάν, τζιπ, μίνι-βαν και λιμουζίνα.

Ωστόσο, η νέα λιμουζίνα δεν θα αποτελέσει έκπληξη για τον ρώσο πρόεδρο, την ημέρα που θα κάνει το ντεμπούτο της, αφού όπως είχε γράψει παλαιότερα η εφημερίδα Izvestia, ο πρόεδρος Πούτιν είχε οδηγήσει δοκιμαστικά μια από τις λιμουζίνες μάρκας «Κορτέζ».

Τα αυτοκίνητα μάρκας «Κορτέζ» και τα μοντέλα τους, όπως γράφει η ρωσική εφημερίδα, δεν θα προορίζονται αποκλειστικά για τους υψηλόβαθμους αξιωματούχους της ρωσικής ηγεσίας, αλλά θα διατίθενται και στην ελεύθερη αγορά.

To υπερπολυτελές εσωτερικό της λιμουζίνας
To υπερπολυτελές εσωτερικό της λιμουζίνας

Ποιοι θα τα αγοράσουν; Οσοι έχουν τα χρήματα…

Η τιμή των αυτοκινήτων της ρωσικής αυτής μάρκας θα ξεκινάει από τα 6 και θα φτάνει τα 9 εκατομμύρια ρούβλια (86.000 – 130.000 ευρώ) και όπως δήλωσε ο ρώσος υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου, ήδη έχουν αρχίσει να εκδηλώνουν ενδιαφέρον ρώσοι μεγαλοεπιχειρηματίες. Αλίμονο…