221
| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Υπόθεση Ξιαρχό: Aστυνομική επιχείρηση μετά τις απειλές για αυτοκτονία

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2021, 19:04
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Υπόθεση Ξιαρχό: Aστυνομική επιχείρηση μετά τις απειλές για αυτοκτονία

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2021, 19:04

Διαστάσεις θρίλερ πήρε τη Δευτέρα η υπόθεση του Τάσου Ξιαρχό, χορογράφου και θεωρούμενου «influencer» στα ελληνικά social media, ο οποίος το Σαββατοκύριακο πρωταγωνίστησε σε ένα διαδικτυακό bullying με προσβλητικές αναρτήσεις κατά μιας κοπέλας που είχε κάποια παραπάνω κιλά.

Στις επίμαχες αναρτήσεις, ο χορογράφος είχε προχωρήσει σε φαιδρά σχόλια για τον σωματότυπο και την ενδυμασία της κοπέλας, η οποία είχε την ατυχία να διασκεδάζει σε ένα εστιατόριο, σε διπλανό τραπέζι με τον κ. Ξιαρχό.

Ακολούθησε κατακραυγή για το διαδικτυακό bullying που εξαπέλυσε –και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση, μέσω Instagram–, ο κ. Ξιαρχό, ο οποίος τελικά εξαναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Ωστόσο, αργά το απόγευμα της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι ο κ. Ξιαρχό απειλούσε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του kathimerini.gr, η ανησυχία για την κατάσταση του χορογράφου ήταν τέτοια που ξεκίνησε αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι, προκειμένου να εντοπιστεί.

Ο χορογράφος έδωσε σημεία ζωής λίγες ώρες αργότερα. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και το κατέβασε αμέσως, δείχνοντας πάντως ότι βρίσκεται εν ζωή, αφού προηγουμένως -σύμφωνα πάντα με την ανάρτησή του- προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι ο κ. Ξιαρχό νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...