154
«Η μάχη κατά του κορονοϊού», το σύνθημα που αναγράφεται στον ηλεκτρονικό πίνακα σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ τον Φεβρουάριο | REUTERS

Βρετανία: Χρήματα για το NHS θα συγκεντρώσουν οι παίκτες της Premier League

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2020, 12:37
«Η μάχη κατά του κορονοϊού», το σύνθημα που αναγράφεται στον ηλεκτρονικό πίνακα σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ τον Φεβρουάριο
|REUTERS

Βρετανία: Χρήματα για το NHS θα συγκεντρώσουν οι παίκτες της Premier League

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2020, 12:37

Μία κοινή προσπάθεια να συγκεντρώσουν χρήματα για το δημόσιο σύστημα υγείας (NHS) της Βρετανίας, ανακοίνωσαν οι ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ.

Αφού είχαν αρνηθεί να δεχθούν μείωση των μισθών τους κατά 30%, όπως τους είχε ζητηθεί από τους συλλόγους τους, οι παίκτες έγραψαν στα σόσιαλ μίντια ένα κοινό μήνυμα ότι θα ξεκινήσουν το εγχείρημα #PlayersTogether για να βοηθήσουν το NHS, «αυτούς που μάχονται στην πρώτη γραμμή του κορονοϊού για λογαριασμό μας».

Οπως αναφέρει το BBC, ο υπουργός Υγείας, Ματ Χάνκοκ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι πρέπει να δεχθούν τη μείωση των μισθών τους, καλωσόρισε την πρωτοβουλία με θέρμη.

Ο Γκάρι Λίνεκερ, παλιός αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, έγραψε ότι είναι «περήφανος για τους παίκτες μας, οι οποίοι κάνουν αυτό που μπορούν όπως υποσχέθηκαν. Ας ελπίσουμε ότι και άλλοι που μπορούν να βοηθήσουν, όσοι δεν έχουν μπει άδικα στο στόχαστρο, θα το πράξουν», είπε αφήνοντας αιχμές κατά του υπουργού Υγείας, για παλιότερες δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...