200
Οι Τσίπρας και Τσακαλώτος στη Βουλή, στις 9 Ιουνίου 2017 | Nikos Libertas / SOOC

Τσίπρας – Τσακαλώτος σε δείπνο με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Documenta 14

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2017, 07:11
Οι Τσίπρας και Τσακαλώτος στη Βουλή, στις 9 Ιουνίου 2017
|Nikos Libertas / SOOC

Τσίπρας – Τσακαλώτος σε δείπνο με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Documenta 14

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2017, 07:11

Πρόκειται για μια είδηση η οποία δεν έγινε γνωστή και αποτελεί άλλη μια τρανή απόδειξη ότι εάν κάποιος θέλει να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας, μπορεί να το κάνει.

Η παρέα, λοιπόν, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο γνωστό εστιατόριο το οποίο βρίσκεται στο Πάρκο Ελευθερίας, στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη συμβία του Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά της συζύγου του Χίδερ Γκίμπσον. Το προαναφερθέν καρέ συμπλήρωσε ο Ανταμ Σίμτσικ, ο πολωνός καλλιτεχνικός διευθυντής της Documenta 14.

Προφανώς και αυτή η είδηση δεν εντάσσεται στο… καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, αφού δεν μας ενδιαφέρει τι έφαγαν και τι ήπιαν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.

Η αμιγώς πολιτική είδηση η οποία προκύπτει από όλα τα παραπάνω, είναι ότι οι σχέσεις του Πρωθυπουργού και του συγκεκριμένου υπουργού της κυβέρνησής του μάλλον δεν ορίζονται κατά τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρονται -μέσω διαφόρων δημοσιευμάτων- το τελευταίο διάστημα.

Για την ακρίβεια, τα όσα γράφονται δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Εάν με κάποιον δεν τα πηγαίνεις καλά, δεν έχεις καλές σχέσεις και διαφωνείς συνεχώς -όπως περιγράφεται σε κάποια κείμενα- και ενώ δεν υπάρχει κάποια κυβερνητική υποχρέωση, δεν συναντιέσαι για να δειπνήσεις μαζί του μετά συντρόφων και φίλων σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, σωστά;

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...