184
Ηλιόπουλος και Τσίπρας, κατά την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του πρώτου για τον Δήμο της Αθήνας | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τσίπρας: Ο Νάσος Ηλιόπουλος θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2019, 23:23
Ηλιόπουλος και Τσίπρας, κατά την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του πρώτου για τον Δήμο της Αθήνας
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τσίπρας: Ο Νάσος Ηλιόπουλος θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2019, 23:23

Με τον «καθηγητή» από τη γνωστή ισπανική σειρά Casa De Papel παρομοίασε τον Νάσο Ηλιόπουλο ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον κ. Ηλιόπουλο, ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Προχτές μίλαγα με έναν φίλο μου Αθηναίο, στην ηλικία μου, που δεν ασχολείται πολύ με την πολιτική, του λέω: ‘Τον Νάσο τον Ηλιόπουλο θα ψηφίσεις ε;’. Μου λέει: ‘Ποιον; Ποιος είν’ αυτός;’. Ανοίγω το κινητό μου, βγάζω τη φάτσα σου. Μου λέει: ‘Δεν τον ξέρω, αλλά κάτι μου θυμίζει, ρε συ αυτός μου θυμίζει τον καθηγητή από το Casa de Papel’ (σ.σ. ισπανική σειρά που έχει σημειώσει παγκόσμια επιτυχία). Του λέω: ‘και πού να δεις όταν τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, θα είναι ακριβώς ο ίδιος!’».

Σε ολιγόλεπτο χαιρετισμό του, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι ο αγώνας του κ. Ηλιόπουλου για τον Δήμο της Αθήνας έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποδειχθεί αυτή τη φορά νικηφόρος και σημείωσε ότι παράλληλα δίνει και τη συμβολική μάχη «να αποδείξουμε ότι η Αθήνα ανήκει στους πολλούς, δεν ανήκει στις ελίτ, στα τζάκια, στις πολιτικές οικογένειες που θεωρούν και την Αθήνα κληρονομικό δικαίωμα».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...