196
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα του για το ATP Cup στην Αυστραλία | AAP Image/Albert Perez/via REUTERS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε στον… Απόστολο Τσιτσιπά και τώρα περιμένει τιμωρία!

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2020, 10:26
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα του για το ATP Cup στην Αυστραλία
|AAP Image/Albert Perez/via REUTERS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε στον… Απόστολο Τσιτσιπά και τώρα περιμένει τιμωρία!

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2020, 10:26

Μέσα στο παιχνίδι τα νεύρα είναι πολλά και οι τενίστες ξεσπούν όπου βρουν. Συνήθως στη ρακέτα τους, πολλές φορές βρίζουν, αλλά όσο μπορούν κρατιούνται σε κόσμια επίπεδα γιατί μπορεί να τιμωρηθούν για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε στον πατέρα του που τον παρακολουθούσε στον παιχνίδι του με τον Νικ Κύργιο την Τρίτη για το ATP Cup στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας.

Επειτα από ένα χαμένο σετ στον αγώνα, χτύπησε την ρακέτα του τον πάγκο και τραυμάτισε κατά λάθος τον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο.

Η κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη από την μητέρα του έλληνα πρωταθλητή Τζούλια, η οποία σηκώθηκε από τη θέση στην εξέδρα για να κάνει παρατηρήσεις στον γιο της.

Μετά τον αγώνα ο Τσιτσιπάς έδωσε τις εξηγήσεις του: «Ήταν ατύχημα. Δεν το ήθελα. Συμβαίνει. Δεν ήθελα να το κάνω, απλά ξέφυγε, δυστυχώς».

Όσο για το μέλλον: «Το ξέχασα αμέσως, κοίταξα μπροστά. Συμβαίνει. Δεν ήθελα να το κάνω, απλά ξέφυγε, δυστυχώς. Ισως με κλείσει για τρεις μέρες στο δωμάτιό μου, για τιμωρία».

Ο αντίπαλός του Τσιτσιπά, Νικ Κύργιος, αργότερα είπε ότι δεν είδε τι συνέβη.  «Δεν νομίζω να πρέπει να δίνετε τόση σημασία, για να είμαι ειλικρινής. Κι εγώ έχω κάνει ηλίθια πράγματα στην ένταση της στιγμής, προφανώς και ήταν ατύχημα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...