216
| IntimeNews

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη για την μεγαλύτερη εξαγορά ελληνικής start up

Protagon Team Protagon Team 27 Αυγούστου 2020, 16:51

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη για την μεγαλύτερη εξαγορά ελληνικής start up

Protagon Team Protagon Team 27 Αυγούστου 2020, 16:51

Την μεγαλύτερη συμφωνία startup εταιρείας ελληνικών συμφερόντων σηματοδοτεί η συμφωνία που έκλεισε η InstaShop για την εξαγορά της από τον γερμανικό όμιλο Delivery Hero, έναντι του ποσού – ρεκόρ των 360 εκατ. δολαρίων.

Η InstaShop δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να κάνουν τις παραγγελίες τους από σουπερμάρκετ αλλά και τοπικά καταστήματα και να λαμβάνουν τα προϊόντα τους όποτε αυτοί θελήσουν, ακόμη και μόλις μισή με μία ώρα μετά από την παραγγελία.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2015 ως μια ιδέα του Γιάννη Τσιώρη, ο οποίος εργαζόταν τότε στο τμήμα Marketing Intelligence της Philips για τη Μέση Ανατολή και την Τουρκία, με στόχο να καλύψει το κενό που εντόπισε στις διαδικτυακές αγορές τροφίμων στην περιοχή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τους ιδρυτές της επιχείρησης με ένα μήνυμά του στο Twitter το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της InstaShop, για το μεγαλύτερο deal startup εταιρείας ελληνικών συμφερόντων που έχει κλειστεί ποτέ» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός στην οποία παράλληλα τόνισε ότι το οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων «ευδοκιμεί» και ενισχύεται συνεχώς στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...