266
Καμένος χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στο διαμέρισμα στον Κολωνό... | © Intime p.a.

Πυρκαγιά στον Κολωνό: Σε κρίσιμη κατάσταση το πεντάχρονο αγόρι – Συνελήφθη ο πατέρας

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2022, 08:58
Καμένος χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στο διαμέρισμα στον Κολωνό...
|© Intime p.a.

Πυρκαγιά στον Κολωνό: Σε κρίσιμη κατάσταση το πεντάχρονο αγόρι – Συνελήφθη ο πατέρας

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2022, 08:58

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Αττικόν το πεντάχρονο αγόρι που βρισκόταν μαζί με τα δύο αδέλφια του στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό, όταν ξέσπασε πυρκαγιά το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, το μικρό παιδί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με πολυοργανική ανεπάρκεια, με την επαναφορά του να κρίνεται πολύ δύσκολη από τους γιατρούς.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Αλκυόνης στον Κολωνό, όπου κατοικούσε η πενταμελής οικογένεια.

Από την αστυνομία συνελήφθη ο πατέρας του ανήλικου, ο οποίος οδηγείται τη Δευτέρα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το ΑΤ Κολωνού, ενώ αναμένεται η έκθεση αυτοψίας από την Πυροσβεστική για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα πάντως με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, υπήρχε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος στην κουζίνα, από όπου πιθανόν να προκλήθηκε η πυρκαγιά.

Ο πατέρας, ο οποίος βρέθηκε μαζί με τα άλλα δύο παιδιά έξω από την πολυκατοικία, ισχυρίστηκε στους πυροσβέστες ότι ξεκουραζόταν, λόγω του ότι εργαζόταν όλη τη μέρα, ωστόσο πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, το πεντάχρονο αγόρι, ενώ τα δύο αδέλφια του, ηλικίας 8 και 12 ετών, μαζί με τον πατέρα τους, κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Το αγόρι παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Αττικόν, ενώ τα άλλα δύο αγόρια, μεταφέρθηκαν και αυτά προληπτικά στο νοσοκομείο.

Η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο και στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...