178
Το επεισόδιο σημειώθηκε στη συμβολή της Οθωνος με τη Λ. Αμαλίας | φωτ. αρχείου

Προσαγωγή υπαλλήλου της Βουλής για εξύβριση αστυνομικού

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2018, 13:05
Το επεισόδιο σημειώθηκε στη συμβολή της Οθωνος με τη Λ. Αμαλίας
|φωτ. αρχείου

Προσαγωγή υπαλλήλου της Βουλής για εξύβριση αστυνομικού

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2018, 13:05

Εντολή για την προσαγωγή γυναίκας υπαλλήλου του κοινοβουλίου έδωσε ο φρούραρχος της Βουλής μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε η υπάλληλος με αστυνομικό εν υπηρεσία στη Λ. Αμαλίας.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που η προσαχθείσα επιχειρούσε να διασχίσει την Αμαλίας με το ΙΧ της, βγαίνοντας από την Όθωνος, προκειμένου να εισέλθει στον χώρο στάθμευσης του κοινοβουλίου.

Την στιγμή εκείνη όμως, ήταν σε ισχύ έκακτα μέτρα διακοπής της κυκλοφορίας λόγω της διέλευσης επισήμου (χωρίς να διευκρινίζεται ποιος και πότε ακριβώς). Ο αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο για την τήρηση των μέτρων, δεν επέτρεψε στην οδηγό να περάσει και τότε εκείνη «εξερράγη» και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τον βρίζει. Ο διαπληκτισμός πήρε διαστάσεις καθώς συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να ζητήσει ενισχύσεις από την ομάδα ΔΙΑΣ.

Το επεισόδιο έγινε αντιληπτό και από τον φρούραρχο της Βουλής που τελικά διέταξε την προσαγωγή της υπαλλήλου στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος.

Πρόκειται για το δεύτερο αντίστοιχο περιστατικό που έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα σε λίγες μόνο ώρες μετά το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου που κατέληξε στο αυτόφωρο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...