290
«Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου», είχε γράψει ο 15χρονος σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του | Facebook

Πατέρας 15χρονου: Δεν ξέραμε τίποτα

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2018, 11:11
«Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου», είχε γράψει ο 15χρονος σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του
|Facebook

Πατέρας 15χρονου: Δεν ξέραμε τίποτα

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2018, 11:11

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 15χρονου ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του μην μπορώντας να αντέξει την κακοποίηση και τον εκφοβισμό από τους συμμαθητές το. Οι άνθρωποι δεν είναι καν σε θέση να δώσουν κατάθεση στους αστυνομικούς που ανέλαβαν την υπόθεση.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο πατέρας του 15χρονου αρκέστηκε να πει πως δεν γνώριζε τίποτα για το δράμα του παιδιού του και το διαρκές bullying που υπέμενε από τους συμμαθητές του.

Συγκλονισμένοι δηλώνουν και οι γείτονες της οικογένειας που επίσης δεν μπορούν να πιστέψουν την τροπή που πήρε η υπόθεση του σχολικού εκφοβισμού στην Αργυρούπολη.

Η τραυματική εμπειρία του αυτόχειρα στα χέρια των συμμαθητών του φαίνεται ότι αποτελούσε καλά κρυμμένο μυστικό. Ωστόσο, σε μία άλλη ανάγνωση του περιστατικού το οποίο έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, προκαλεί εύλογα ερωτήματα η άγνοια της οικογένειας για όσα ζούσε εντός και εκτός σχολικού περιβάλλοντoς ο μικρότερος γιος της.

Κατά πληροφορίες μάλιστα, στο σπίτι του μαθητή δεν βρέθηκε μόνο ένα σημείωμα, αλλά πολλά, στα οποία ο 15χρονος περιέγραφε το bullying που δεχόταν στο σχολείο από τους συμμαθητές του. Στο τελευταίο, κατονόμασε έξι εξ αυτών, γράφοντας: «Αυτοί οι έξι με κατέστρεψαν, καταστρέψτε τους».

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων εξετάζουν προσεκτικά τα σημειώματa  που βρέθηκαν το δωμάτιο του παιδιού, ενώ πολύτιμα στοιχεία για την έρευνά τους αναμένουν από το τηλέφωνο του αυτόχειρα και τη δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (μηνύματα, αλληλεπιδράσεις, λογαριασμοί που σχετίζονται με τον δικό του κ.λπ.).

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα social media το παιδί είχε γράψει: «Οποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου».

Καθοριστική εν τω μεταξύ αναμένεται και η συνδρομή των ψυχολόγων της Αστυνομίας στην έρευνα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής της Α’ Λυκείου (που μόλις είχε ολοκληρώσει την τάξη) έδωσε τέλος στη ζωή του αφού επέστρεψε σπίτι του από ένα πάρτι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...