261
Ρούνι Μάρα και Χοακίν Φίνιξ πέρυσι στα Οσκαρ | Reuters

Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνι Μάρα ονόμασαν το νεογέννητο μωρό τους Ρίβερ

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2020, 09:18
Ρούνι Μάρα και Χοακίν Φίνιξ πέρυσι στα Οσκαρ
|Reuters

Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνι Μάρα ονόμασαν το νεογέννητο μωρό τους Ρίβερ

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2020, 09:18

Είχε ακουστεί ως νέο τον περασμένο Ιούνιο, ότι ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνι Μάρα περιμένουν μωρό, αλλά κανείς από τους δύο ηθοποιούς δεν το είχε επιβεβαιώσει –ούτε βέβαια διαψεύσει. Ο 45χρονος αμερικανός ηθοποιός –κάτοχος Οσκαρ για την ερμηνεία του στο πολυσυζητημένο «Τζόκερ»– και η 35χρονη συνάδελφός του –που έγινε ευρύτερα γνωστή με τον εξαιρετικό ρόλο της στην ταινία «Το κορίτσι με το τατουάζ»– είχαν αποφασίσει να κρατήσουν όσο το δυνατόν γίνεται μακριά από τα φώτα (και το παιχνίδι) της δημοσιότητας τον δεσμό τους.

Η είδηση τελικά επιβεβαιώθηκε κατά τύχη και μάλιστα με το πιο όμορφο νέο.

Την αποκάλυψη ότι το ζευγάρι απέκτησε ένα αγοράκι έκανε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ζυρίχης ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «Gunda», του οποίου την παραγωγή είχε αναλάβει ο Φίνιξ. Ο Βίκτορ Κοσακόφσκι, φίλος του ηθοποιού, δήλωσε έπειτα από μια προβολή της ταινίας, εξηγώντας την απουσία του:

«Εχει ένα μωρό που το όνομά του είναι… έναν υπέροχο γιο, που τον λένε Ρίβερ, οπότε δεν μπορεί να είναι εδώ μαζί μας για να προωθήσει την ταινία», είπε ο σκηνοθέτης.

Είναι προφανές ότι ο Φίνιξ αποφάσισε να δώσει στον νεογέννητο γιο του το όνομα του αγαπημένου του αδελφού, Ρίβερ, ο οποίος είχε πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία 23 ετών το 1993, βάζοντας άδοξο τέλος σε μια καριέρα που είχε όλα τα στοιχεία για να γράψει ιστορία στο Χολιγουντ.

«Νομίζω ότι εικονικά σε κάθε ταινία που έχω κάνει υπήρχε μια σύνδεση με τον Ρίβερ με κάποιον τρόπο. Και νομίζω ότι όλοι έχουμε νιώσει την παρουσία του και την καθοδήγησή του στη ζωή μας πολυάριθμες φορές», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Χοακίν Φίνιξ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...