191
|

Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Μαρκ Μίντοους διαγνώστηκε με κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2020, 09:22

Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Μαρκ Μίντοους διαγνώστηκε με κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2020, 09:22

Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να διακήρυττε ότι ο κορονοϊός είναι σε αποδρομή —ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει και είναι μια υπερβολή των επιστημόνων— όμως ο ιός επέστρεψε στο περιβάλλον του: Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Μαρκ Μίντοους, που έχει εμφανιστεί πολλάκις σε δημόσιες εκδηλώσεις χωρίς να φορά μάσκα, διαγνώστηκε με κορονοϊό, δήλωσε σήμερα στο Reuters πηγή που έχει γνώση της υπόθεσης.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε ή πώς μολύνθηκε από covid-19 ο Μίντοους.

Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου συνόδευε τακτικά τον πρόεδρο Τραμπ στις εμφανίσεις του κατά τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής του εκστρατείας, πριν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Εξάλλου ο Μίντοους παρίστατο στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ των εκλογών στον Λευκό Οίκο, στο οποίο συμμετείχαν δεκάδες υποστηρικτές του Τραμπ.

Πρόκειται για έναν ακόμη άνθρωπο από τον στενό κύκλο του προέδρου που μολύνεται από Covid-19, η οποία έχει σκοτώσει περισσότερους από 230.000 Αμερικανούς. Ο ίδιος ο Τραμπ, όπως και η σύζυγός του Μελάνια και ο γιος τους Μπάρον έχουν διαγνώστηκαν με κορονοϊό.

Ο Μίντοους είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας στα τέλη Οκτωβρίου, όταν δήλωσε ότι ουσιαστικά η κυβέρνηση Τραμπ δεν προσπαθεί να σταματήσει την επιδημία του κορονοϊού (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...